Tuse18 Hamileliğin çok başındayım,dr bu hapı yazdı birde progestan hamileliği destekler dedi ben içip içmemekte kararsız kaldım kullanan var mı..kan pıhtılaşmam falan yok bildiğim kadarıyla herhangi bir test falan da yapılmadı
miray1995 Tuse18 progestanı ilk 3 ay muhakkak kullanıyorsunuz sonra gerekli görülen durumlarda tekrar öneriyor doktor. Erken doğum riskim başlamıştı 28.haftamda. Şuan 31 olduk halen devam ediyorum progestana. Corasprini de 28.haftada kullanmaya başladım bir zararı yok olası pıhtılaşmayı önlüyor 💐
busraydnc Tuse18 bende 1 boş 1 kimyasal geçirdim şuanki hamileliğimde 12 haftamdan 33 haftama kadar kullandım corasprin mutlaka kullanın zararından çok yararı var
Binnur-cam Tuse18 yaa kullan mutlaka ben 8 haftamdan 35 haftama kadar düzenli kullandım şükür faydası oldu zararı olmadı ..
Evrem23 Bende coraspirin 100mg içiyorum onun bir zararı olmaz ailemde tansiyon hastalığı olduğu için verdi kan sulansın bebeğe giden dolaşım normal olsun gelişim bozukluğu oluyormus Allah korusun kan pıhtı olursa anne ile bebek arasında ondan dolayı risk almak istemedik diye şükür şimdilik tansiyon iyi gidiyor 11+1 haftalığım bende 5haftadan beri kullanıyorum
Yzctgb miray1995 merhaba progestan yazdı hoca banada .. günlük 2 tane hapını içeceğim sizde mi hapını kullandınız ? Herhangi bi yan etkisi oldu mu baş dönmesi gibi ben çok endişelendim doktor bana baş dönmesi ve uyku hali yapabilir dedi
_elifmehmet_ Tuse18 geç bile kalmışsın başla hemen bende boş gebelik geçirdiğim için keseyi görünce hem hapa hem iğneye başlıyolardı ama geç kaliyoduk yine boş gebelik oluyordu. Bu sefer doktora gitmeden kanda gebelik görür görmez kendim başladım ilaçlara ve bebeğim oluştu tereddüte kapılıp zaman kaybetme
miray1995 Tuse18 progestanı ağız yoluyla aldığınız zaman yan etkisi olabilir. Mide bulantısı baş dönmesi halsizlik vs. Ben fitil olarak kullanmaya başlayınca rahatladım. İki türünü de deneyip rahat ettiğiniz şekilde devam edersiniz 💚
Tuse18 miray1995 herhangi bir kanama olamasa da kullanmak gerekir mi kanda progestan değerim iyi çıktı
miray1995 Tuse18 benim iki hamileliğimde de hiç kanamam olmadı buna rağmen sabah akşam birer tane kullanmak zorundayım. İlk aylarda bebeğin tutunmasını sonralarda ise rahimle alakalı sıkıntıları erken doğumu falan önlüyor. Doktorunuz yazdıysa devam edin 💚
Hilall38 Hiç bi yan etkisi yok coraspirinin bende kullanıyorum hatta hem coraspirin hem iğne kullanıyorum kanı sulandırması için. Progesteranda olası düşük ihtimalini engelliyor onuda kullandırıyor doktorlar
YLD_95 Tuse18 tedbir amaçlı vermiştir kan sulandırıcıyı canım. Benim de ilk genbeligimde kalp atışı duyulmadı 2. Yi öğrenir öğrenmez ecoprin başladı bana da 100 mg. Tedbir amaçlı. Benim de ailemde yok bana da test yapılmadı ama kullanıyorum. Doktorun en doğrusunu bilir