Bseucr Kızlar bu iki ilaç aynı anda kullanılmaz mi? Araştırdığım da kullanılmayacağı yazıyordu sizlerde kullanan var mi acaba? Aç karnına olduğu için ikisini bir atıyordum bi sıkıntı olur mu?
Mucize18 Bseucr arada saat farkı ile alabilirsin . Ben troidi sabah aradan 1 saat sonra kan alıyorum. Sonrasında vitamin aksama doğru yine kan yatarken magnezyum😂
Bet1 Bseucr tiroit ilacımi kahvaltıdan 2 3 saat önce içiyorum demir ilacımı da kahvaltıya 1 saat kala sorun olmuyor
Birmucizeannesi Bseucr ikisini bi arada alman pek fayda sağlamaz canim bende tiroidi sabah aç karna alıyorum 1 saat sonra kahvaltı aksamda demir ilacini aliyorm 1 saat sonra yemek
Binnur-cam Bseucr ben ikisini 1 saat ara ile sabah aç alıyorum hem doktorum hem eczacı öyle al dedi demir ilacını öğlen açlık akşam açlık alınca ne alakaysa mide ağrısı yapıyo bende ..
Tekelianne Tiroid ilacını tek almanız daha doğru olur. Sabahları aç karnına alın mutlaka. Kahvaltıdan en az yarım saat önce. Ben de kullanıyorum ikisini. Tiroid ilacını sabah aç karnına demir ilacını akşam aç karnına alıyorum.
Akker İkisi aynı anda kullanılmıyor , emilimini azaltıyor , bir saat arayla içebilirsin demişti doktorum ya da akşam Demir iç demişti
Akker Bseucr bir sıkıntı olmaz yani şöyle tam olarak fayda alamamış olabilirsin ama bebeğine vs zarar da olacağını sanmıyorum , troid çok önemli gebelikte mutlaka aç karna al ihmal etme canım
201520202023 Bseucr hayir bi sıkıntı olmaz ama troid ilaci icildiginde öbur ilac bi fayda saglamaz ayni anda almamaya dikkat et bende troid hastasiyim 4 yıldır ilac kullaniyorum
2612merv ben de nerdeyse 1.5 aydır böyle kullanıyodum dün kan verdim çok yüksel geldi tiroid bugun yine gidicem sizce bebeğe bi sıkıntı olmuş mudur?
abc_def Bseucr Ben ikisinide kullanıyorum troid ilacının öncesi ve sonrası 4saat lik dilimde başka ilaç alma dedi dokturum öyle yapıyorum sabah 6da troid ilacmı içiyorum alarm kurup 7bucuga doğru kahvaltı yapıyorum yemektende en az bir saat önce içmeli cunkü. demiride 10 bucukta alıyodum bi saat yine bişey yemiyordum ikinci demir hapımda akşam yemegnden bir saat önce alıyorum kendnze göre satleri siz ayarlayblrsiz
Binnur-cam kupp aç daha çok etki ediyor diyor doktorlar hatta en az 1 2 saat çay kahve süt ürünleri tüketmemek gerekiyor emilim azalıyormuş .. Ben 1 saat ara ile içip 1 saat ara verip kahvaltı yapıyorum özellikle sabah 3 ilacım var erken kalkıyorum mecbur ..
kupp Binnur-cam ardindan hemen c vitamini almak emilimi artirdigini biliyodum bende ama tok karna iciyodum. tesekkurler canim
AhuMtl Bseucr sabah kahvaltıdan yarım saat önce tiroid ilacını alıyorum 1 saat önce demir ilacını. Demir ilacını alınca en az 1 saat süt ve süt ürünleri tüketilmemesi gerekiyor etkisini azalttığı için. Ondan 1 saat önce alıyorum birde akşam yatmadan alıyorum günde 2 kere