glsh25 Kızlar geceden beri dişim ağrıyor çok hassaslaştılar başımada vuruyor ne yapıcam şaşırdım gargara yapıyorum tuzlu suyla klorobenle buz tuttum geçmiyo ne yapsam sizce parol içilirmi ??
bebekananas glsh25 son haftalarda içilir mi bilmiyorum ama augmentin 1000 mg ağrı kesici ve parolu kullanabilirsin ben 4 tane yirmilik aynı anda çıkarıyorum perişan olmuştum doktorum vermişti hamilelikte de kullanılıyor ama son haftalarda bir şey olur mu bilmiyorum
Hazal44 glsh25 ben karanfil yağı kullandım aktardan aldım çok şükür 2 güne geçti ağrım 32 haftalığım bende
glsh25 bebekananas benimde 20 lik ağrıyordu iki tane şimdi diğer taraftan baika diş çıktı son haftalar herhalde iyice hassaşlıtkm siz hangi doktora gittiniz bunun için acilemi gitsem diş doktorunamı
bebekananas glsh25 ben Konya’da normal acile gitmiştim diş doktorunun aciline gidersen hiçbir şekilde bişey yapmıyorlar
glsh25 Hangi doktora gitmeliyim antibiyotik almalımıyım kadın doğum acilemi gitsem yoksa diş doktoruna mı kızlar ölüyorum başıma vuruyor yatamıyorum kalkamıyorum zaten doğuma az kaldı bide bunun acısını çekmek yoruyor :(((