_zeynepp Bugün 27 haftalık olduk ve doktor kontrolümüz vardı sordum bebeğim doğum pozisyonunu aldı mı acaba diye hayır makat gelişli dedi ve döneceğine pek ümitli konuşmadı sezeryan dedi ama ben çok normal doğum istiyorum döner mi sizce ??🤲😊
onehappymoom _zeynepp bu haftada belli olmaz daha nasıl doğum olacağı yanlış yönlendirmiş doktorunuz son haftaya kadar dönen bebekler var
Zorrrannelik _zeynepp Yahu böle diyenleri Dr lerin falan anlamıyorum benim bebeğim haftada dönüyo 😂😂Direk kesin hüküm vermek yais bence
Sedavedoga _zeynepp çok erken konuşmuş 26 da gittim doktora sadece ayakları aşağıda hareketleri ordan daha çok hissedersin dedi o kadar doğum ile ilgili konu açmadı bile bunlar 30 u geçtikten sonra belli olmaya başlıyor sonuçta bir sıkıntı yoksa bekleniyor dönmesi bebeğin
onehappymoom _zeynepp bosyere stres yapma bana kalırsa daha erken doğum için ve doğumu konuşmak için özelde mi takiplisin
_zeynepp onehappymoom yok devlet de takipliyim de 3 ayda 1 felan özel de güvendiğim bir doktor var ona gidiyorum
_zeynepp Sedavedoga bende assagida hissediyorum hareketlerini de acaba döner mi dommusmudur diye merak ettim ve direk kestirip attı yani çok üzüldüm
aysegul_46 Bnde 20 haftalıkken gitmiştim ayakları aşağıda dedi . Bide hareketleri hep aşağıda hissediyorum hiç yukarda hissetmedim hep rahime yakın yerde hissediyorum şuan 23 haftalıgim
Kadersv21 _zeynepp bende o haftalarda gittim daha doğum pozisyonuna geçmemişti doktor normal olabilir dedi daha erken sanırım benim yengemin doğuma son haftasında dönmüş bebeği ters olursada sıkma canını en doğru şekilde gelir 😍