Rabiamehmet Kızlar cok kafam karıştı dr gitmeme daha 2 hafta olduğu için buradan yardım alayım desim. Ben ikili test yaptırmadım. Normal ultrasonda bebeğin ense kalınlığı ölçülebiliyormu?
Rabiamehmet pPapatya teşekkür ederm cvp için. Aksi bi durum olsa ölçüde belirtilirdi dimi. Baş ile popo ölçüsü normal demişti.
tubatayfun Rabiamehmet ense olcumunu cogunlukla yaparlar ve ters bi durum oldumu soylerler icini ferah tut
Rabiamehmet tubatayfun teşekkr ederm cvp verdiğiniz için.🙏 heycandan dr ne soracağım varsa unutuyorum
tubatayfun Rabiamehmet rica ederim bende hep unuturum o yuzden artik kagida yaziyorum unutmayim diye sende oyle yap kagida yaz elcantana koy unutmazsin 😊
semabrcn ense kalınlığı ve burun kemiği (nazal kemik diye de söyleyebilir dr) ölçümü yaptı dr um normal görünüyo ikili testle emin olalım dedi ama ikili testin hiçbi anlamı yok benim için. yaptırmadım. üstelik ikili yaptırmadığımı söyledim bi sonraki muayenede bari üçlü yaptır dedi onuda yaptırmadım çünkü dr un tavrı hoş gelmedi madem ikili yerine üçlü de yaptırabiliyordum neden ikili yaptır diye tutturdu. daha sonra bi bebeğe yanlış teşhisine denk geldim bir sürü masraf yaptırdı bir aileye dr uma güvenimi kaybettim değiştirdim. kan testleri bulasıcı hastalık testleri dısında bişey yaptırmadım şusn herşey çok iyi allaha şükür. 36 hafta bitti dr hala suyun çok iyi gelişim çok iyi ve ilerde diyor allaha şükür
Rabiamehmet İkili test yaptırmayı eşim istemedi. Ben cok pimpirikli biriyim,kafaya çok takarım, aksi bi durum olur ise hamileliğim kötü geçer diye istemedi. Neolursa kabulüz diyerek istemedi. Doktorumda 2li testlerin doğruluk payı %60 dedi