Moralsizanne Arkadaşlar Merhaba! Çok moralsizim gerçekten biri bana yardımcı olsun... 5 hafta 2 günlük gebeyim 2 gün önce kanamam oldu avuç kadar doktora gittim hemen kesenin etrafında kan var dedi ve kese biraz aşağıdaymış. İğne yaptım birde progestan hap kullanıyrm sabah akşam 200 mg.. hala lekelerim var ama,. İlk gebeliğim inanılmaz korkuyorum aynı durumda olupta gebeliği normal geçen var mı acaba ?. Bazen adet sancısı oluyo düştü düşecek diyorum. Dua edin lütfen
Msalbyrk Moralsizanne agri o haftalar herkese olyor icini ferah tut dinlen allahn iznyle bse olmaz öyle olan ve belli bi hftdan snra normale dönen cokk insan var dua et bolca 🙂
SevgiTkn Moralsizanne Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Sen stres yapıp üzme kendini oda zararlı sadece dinlen ağır işler yapma uzanma yüksek yere 😘
Moralsizanne Msalbyrk çok tşk ederim.. sizlerde dualarınızı esirgemeyin... Allah isteyen herkese nasip etsin... çok korkuyorum elimde olmadan
Msalbyrk Moralsizanne tabi sonucta tutunma aşamasinda insan ister istemez tedrgin olyor bnm bseym olmadgi halde ble ne kdar korkyordm. .
Mduygum Cnm aynisi bende de oldu ama suan 29 haftalik hamileyim canini skma ama sen skildikca daha kotu olur. Kendini rahat birak kaslarini gevset bol bol dinlen ve su ic Allah yardimcin olsun