cerenakgl 19+4 olduk. Midem çok yanıyor. Ta sırtımda hissediyorum. Ne iyi gelir acaba. Yada bu zamanda normal mi
Eluf cerenakgl benim 17 haftadabasladi şuan 32 hafta oldum hala yanıyor midem gerçekten çok kötü birsey ya gecmiyorda değişik bi yanma
Demet78 cerenakgl yaa geçmiş olsun nezaman başladı yanma buzamana kadar bendede bsy olmadı korkmuyor değilim 🤰🥰🤦19 olduk
Mutlulukkk cerenakgl soguk süt ve yogurt deniliyor genelde ama yeme icmenize de dikkat etmeniz gerekiyor. Su icerken yemek arasinda icmeyinn. Yemekten sonra iciin. Baharatli aci vs cok tuketmeyin. Elma da mideeye iyi geliyordu sanirim 🤔
gkcnn Soğuk süt geçici de olsa rahatlatıyo doktorum bana gaviscon vermişti bana iyi gelmedi daha sonra lansor kullanmaya başladım çok iyi geldi
cerenakgl gkcnn Ya gerçekten çok kötü.İlk aylarımda hiç bulantım vs. olmadı. Şimdi mide yanması çok kötü 😥
Mutlulukkk gkcnn sizi endiselendirmek istemem ama lansor bayagi skintili diye duymustum. Ailecek mide skntisi cekeriz bzde annemlerde lansoru duydugundan bari cok nadiren icer. Bi arastirinn isterseniz ☹️
Esraa091113 gkcnn Bende belli bir süre gaviscon kullandım sonra fayda etmedi memlekete gitmiştim oradaki doktorum lansor verdi bir gün içtim bir gün içmedim faydası oldu ama burada ki doktorum reçete etmedi önermiyorum dedi bende yine gaviscon reçete edin dedim ama hiç faydası yok.
gkcnn Mutlulukkk doktorum verdiği için sorun etmemiştim ben hamilelerinde kullanabildiği ilaçlar içerisinde geçiyor ama teşekkürler yine de çok şükür bebeğimde 5 aylık öyle bi mide sıkıntım kalmadı artık
Esraa091113 cerenakgl Sakız çiğnemek rahatlatıyor. Ilık süt birde doktorum bana muz demişti ama muz bende tam tersi oluyor bir deneyin isterseniz maden suyu da iyi geliyor.
cerenakgl Esraa091113 Sanki bende de tam tersi oluyor muz yerken. Tam rahatlayınca canım muz çekiyor yer yemez bi kazıntı oluyor gene. Yapacak bir şey yok bebişlerimiz için değer 🥲😍
Curi 12 haftalık olduğumda başladı mide yanmam resmen uykumdan uyanıyorum acısına yanmasına soğuk süt yoğurt her şey denedim geçmiyo , ilaca da yönelmek istemiyorum doğal yöntemleri olan var mı acaba çok canım yanıyo
cerenakgl Curi Bende hiç ilaca yönelmek istemiyorum. Gece de biraz sağa uzanıyorum rahatlıyor biraz sola uzanıyorum rahatlıyor. Bı şekilde rahatlatmaya çalışıyorum. Ama herhangi bir besin fayda etmiyor gibı sanki🤷🏻♀️🥺
Esraa091113 cerenakgl Herkeste farklı tepkimeler oluyor sanırım 😊 size de çok geçmiş olsun dediğiniz gibi her şey bebeklerimiz için sağ salim kucağımıza almak nasip olsun inşallah 💕