Herkeseee merhabaaaa 🥰 nasıl başlıcam bilmiyorum çoğu anne ve anne adayı tanıyordur herhalde beni yaşadığım süreci. Kısaca bahsetmek gerekirse 33+6 da bebelerimin birinde kan akışında yavaşlama sebebiyle kontrole diye gidip acil sezaryene alındım. Sezaryen masasında bebelerimi görmeden direkt kuvöze gittiler😔 Ayaklandığım gibi görmeye gittim. Bi baktım ki minnacıklar🥹 burunlarında hortum, ağızlarında hortum, elleri ayakları serum kabloları 🥹 yaşadığım korkuyu, hissettiğim duyguları anlatabilmem imkansız 😔 iyiyim dedim herkese ama öyle değildim sadece ben ve Allah biliyodu çünkü eve geldiğimde beni bekleyen bi oğlum vardı, dik durmak güçlü olmak zorundaydım😔 kardeşlerimi neden getirmedin diye saatlerce ağlayan 6 yaşındaki oğlum 😔 Herkes uyurken balkonda oturup saatlece ağladığım günleri mi anlatayım, doğumda takılan bileklikleri asla çıkarmak istemediğimi mi?😔 içim kan ağlarken oğlumla oyun oynadım, içim yanarken oğlumun okuluna onu almaya gittim 😔 yavrularım Mart’ın 1inde geldi dünyaya. Birisi 1450 gram, diğer bebeğim 1820 gram minnacık, küçücükler, bacakları kornişon salatalık gibi parmakı kürdan gibi korktum çok korktumm. Doktorumuz ay’ın 23ünde ilk oğlumun kuvözden çıkacağını ve 1 gece uyum için yatış yapmamı istedi dediği gibi yaptım ve oğlumu ilk kez o gün kucağıma aldım ben 🥹 hemşire kıyafetleri istedi yoğun bakımda giydirdiler ve getirdiler odaya kucağıma ilk alışımdaki o duyguyu tarif etmem imkansız hıçkıra hıçkıra ağladım sanki günlerin dolmuşluğunu o an o odada attım dışarı 🥹 2.kez anne oldum ama her evlat birmiş onu anladım 🥹 1’ide bir, 3’ü de bir sevgi🥹 ve ben bugün 2.bebeğimi de aldım kuvözden geldik evimize. Onu da ilk defa bugün kucağıma aldım. Uykusuzum, yorgunum, göz altlarım mor, saçlarım dağınık, eve geldiğimizden beri üstümde aynı kıyafetler ama öyle mutluyum ki, kalbim ağzımda atıyo, ayaklarım yere basmıyo 🥹 ben bugün 3 evladımla beraber aynı evde uyuyacağım Rabb’imin izniyle 🥹 3 evladımla birlikte aynı yerde soluk alıp vereceğim çok şükür 🥹 2060 gr ve 2090 gr taburcu olduk biz. Henüz küçüğüz çok küçüğüz ama büyüyeceğiz teyzeleri. Önümüzde güzel günler var Allah’ın izniyle 🤲🏻 kuvöz yolu bekleyen arkadaşlarım çoğunuzla görüştük, konuştuk. Nolur sabredin, stres yapmayın inanın öyle güzel bakıyolar ki orda yavrularımıza kendi evlatları gibi basıyolar kalplerine ben gözlerimle şahit oldum 🥹 bir sürü arkadaş edindim burada, bir sürü insan tanımadan bilmeden teselli etti beni, içimi rahatlattı, bildiklerini bana da öğretti 🥰 öğrettiğiniz her şey için, verdiğiniz güven için, yanımda olduğunuz için, her soruma özenle cevap verdiğiniz için, kendi bebekleriniz kuvözdeyken beni teselli ettiğiniz için hepinize çok çok teşekkür ederim Allah kimseyi evladıyla sağlığıyla sınamasın inşallah en kötü günlerimiz kuvöz günleri olsun ve bitsin ayrılıklarımız 🥰 biz kavuştuk teyzeleri, biz 23 ve 27 gün sonra dokunduk birbirimize ☺️ biz kavuştuk anneler, biz kavuştuk teyzeler, biz kavuştuk 🥹 ben bugün bilekliklerimi çıkardım, ben bugün oğlumun kucağına kardeşlerini verdim 🥹 bugün benim 6 yaşındaki oğlum mutluluktan ağladı, ben bugün aynaya baktım 🥹 hepinizi tanımadan çok sevdim 🥰 bizim serüvenimiz şimdi başlıyo teyzelerimiz 🥹 darısı yol gözleyenlerin başına inşallah 🥹