yesillimonn nur_bebek34 Bende ilk dozu vuruldum bugün ikinci doz için gittim asi kalmamış hemşire eczaneden al gel yapayim dedi alip gitmeye üşendim. Haftaya randevum var doktoruma soracağım ol derse olurum gerek yok derse de yaptirmicam.
catandgirlmom nur_bebek34 benim doktorumda önemli değil ilkini vurulduysan falan demişti ama sağlık ocağı her gün arayıp aşıya çağırdığı için zorla 2. Aşıyıda vuruldum 🥲 bizim sağlık ocağı psikopatlık derecesinde takipte aşı yok bakın öncelik hamileler sizin için tutuyoruz falan dedi ve zorla vurdu 😂😂
Duyguuus6 Normalde vurulması gerekiyor benim 27 haftam 2. Doz oldum sağlık ocağında bulabilirsin aşıyı
Semanur0902 Tetonoz bende bulamadım yokmuş hiçbir yerde, banada doktorum çokta sorun değil ama vurulursan iyi olur dedi. Vurulamazsan da sıkıntı yok dedi. Demek ki çokda önemli bir şey değil 😂
Hamileanne Semanur0902 bugün öğrendim sebebini deprem bölgesine gönderiliyormuş hepsi ondan bulunmuyormuş
_ilayda_ Ben henüz yaptırmadım 20.haftamdayim sağlık ocağından aramadilar henüz. Bende yaptırmak konusunda tedirginim
Tugcedmr_cn yesillimonn nur_bebek34 _ilayda_ Tiiffany ilknrylmz Genelde bildiğim kadarıyla sezaryen olacaklara özellikle yaptırın diyorlar ameliyat olacağı için herhangi paslı bir alet olması durumunda sıkıntı olabilir diye ama biraz daha araştırmak lazım bazı doktorlar kesin yaptırın diyorlar. Ablam hemşire o da yaptır dedi 27. Haftadayım bulamadım hiç bir yerde
nur_bebek34 yesillimonn sorun şu ki eczaneler diyor ki depolarda tetanoz yok kalmamış . Eczanede olsaydı bende alacaktım ama yok
alparslansmother Ben yaptirdim 20 de birde 27 de gecen hafta 2 tane asi gelmişti birini sana ayirdim dedi hemşire cagirdi oldum
Mineserra Bende vurulmadım hem kendi kadın doğum doktorum hemde sağlık ocağındaki doktor çok da önemli değil dedi
ilknrylmz Hemşire vurun mutlaka dedi doktorum gerek yok dedi sağlık ocaklarında yokmuş nedense gelmeyecekmişde isteyen eczaneden bulup alıyormuş bende gerek duymadım çoğu kişi istemiyor zaten
Tiiffany Tugcedmr_cn Benımde 3.gebelik hepsi sezeryan. Bu gebeliğimde de olacaktim. Hatalı üretim dendi toplatildi tekrar geleecek olursunuz denmişti.sağlık bakanı fahrettin koca acıklama yapmıstı. Tedirginliğim arttı o aşıya geçen imza attım olmamak için hemsirede kabul etti olmadim acıkcası. Daha da olmam herhalde o aşıyı
story nur_bebek34 benim doktorum vurulamazsan da sorun değil demişti. O sıra şu toplatma muhabbeti dönünce vurulmadım haftam da geçti zaten. Ama sağlık ocakları vurulma konusunda aşırı ısrarcı nedense
AyseYldz nur_bebek34 benim doktorumda vurulmasanda olur dedi vurulmadim doğuma aZ kaldı. 4 arkdsm ve Kardeşim de vurulmadi kimisi normal kimisi sezeryen yaptı iyiler
uzlet nur_bebek34 ben tetanoz vurulmamıştım ve bence gereksiz. Zaten sağlık bakanlığı tetanoz aşılarını toplattırdı