Iremfasl_ Kızlar 34+4 haftadayız şuanlık çatlağım yok krem vs hiçbir şey kullanmadım, sizce bundan sonra olur mu? Krem Kullanmama gerek var mı?
1996snl Iremfasl_ Iremfasl_ olmayabilir ama yinede ne olur ne olmaz kullan bence bio oil çatlak krem alabilirsin sakın eczaneden alma aşırı pahalı 60.ml bile 180tl internette daha uygun daha fazla ml leri ben aldım 60ml 180 e sonra internetin 200ml i 159 a buldum tabi alırsan aklında bulunsn
Virgohome Iremfasl_ benim 3 çatlağım var ve bio pil kullandığım halde sabah akşam sürüyorum bence tamamen genetikle alakalı ama yinedw önlem al abla ne olur ne olmaz
incinur0102 Iremfasl_ ilk gebeligimde 35 e kadar sıfır catlaktım.Annemlerde falan hiç çatlak olmamış herhalde genetik demiştim Bu zamanda kadar catlamadiysam doğuma kadar da catlamam demistim.Ve sürekli krem vs sürmeye de dikkat ederdim.Bir sabah kalktım ve karnımın kenarlarının catladigini gördüm 😂Sonrası çorap söküğü gibi geldi adeta.Karnimin her yeri çatladı
Htcdgrl Doktorum kesinlikle lierac önerdi bio oil in etksiiz olduğunu söyledi imkanınız varsa lierac alın bence gerçekten etkili