Cicegiburnundabirana Merhaba hanımlar 18 haftalık iken doktor erkek olduğunu söyledi. Kesin mi? diye sordum, evet dedi hatta. Ultrason görüntümüz fotoğraftaki şekilde. Yanılma payı olabilir mi ?
DeustchBurcu Cicegiburnundabirana doktorun kesin dediğine bakma sen, burda söylerler kesin değil diye
birannis_ Cicegiburnundabirana eğer tam olarak gösterdiyse yanılma payı olmaz bana 13+5 de kıza benzettim dedi 16+5 de net bir şekilde erkek olduğunu gösterdi direk pipisi diye gösterdi doktorumuz
3babymom Cicegiburnundabirana erkek olduğu belli canım ben oğullarımi 12 haftada öğrendim erkeklerde yanılma payı pek olmuyor
Cicegiburnundabirana DeustchBurcu Güvensizlik değil bahsettiğim. Bu şekilde bi söylem karsisinda yanılma durumu yaşayan var mı merak ediyorum daha çok.
Cicegiburnundabirana birannis_ Banada 12-13 te kıza benziyor dedi farklı bir Dr. Sonra ultrason görüntüsündeki bacak arasını göstererek erkek dendi
birannis_ Cicegiburnundabirana aynı şeyi bana doktorum söylemişti 13 haftada kıza benzetti çıkıntı var dedi net bisi söylemeyeyim dedi 3 hafta sonra gel dedi aynı şekilde bacak arasını net bir şekilde gösterdi ve erkek dedi bende çok heveslenmiştim kız diye ama değilmiş şimdi iki erkek annesi olacağım nasipse😊