Btl_0909 Kızlar var mı aranızda yaptıran yaptırdıktan sonra gebe kalan ben bir kere yaptırdım ama kuyruk sökümü ve ayak bileklerden yaptırdım vajinal sülük daha Faydalı diyorlar korkuyorumda biraz
nevzatbaskomser Btl_0909 Ay bunun postu açılmıştı. Kız vajinaya sülük koyulur mu hiç mi korkmuyor insanlar. İçeri koyuyorlarmış hem de, ya ileri kaçsa gitse nasıl çıkacak, vajinadan sülük çıkarma ameliyatı mı olacak sonra. Korkunç bir yöntem, tehlikeli
Pnarvrl Btl_0909 benim cok yakinim hacamat suluk yapiyor canim. Baya da kisi cocuk olmuyor diye suluk taktirmaya geliyor. Rahimde yara pihti vs tam bilmiyorum ama onlari suluk temizliyor salgiladigi ilacla da tedavi ediyor. Suluk kendi gidiyo kendi de cikiyo oyle icerde kalmasi soz konusu degil ama yine de bu isi bilen ehli sunnet birine git Suluk icin gelenlerden sonrasinda hamile kalanlari anlatiyodu kocalari bile tesekkur ediyodu faydasi var yani ama sen bilirsin tabi ben sadece gordugumu duydugumu anlattım😀
zeynepnur38 Btl_0909 kuyruk sokumu alt bacak içleri göbek deliği cebe yaptırım hamile kaldım o ay olmuyordu. Ama vajina içi sakın deneme derim hijyenik ve güvenilir asla değil.
Deletedmom_85 Sakın yaptırmayın. Kuzenim (32) gebe kalmaya çalışıyor her yolu deniyor garibim bir çare 🥺 gitti sülük yaptırdı ölümlerden döndü. Neredeyse rahimini alacaklardı. Rahim kanla işlevlerini gören bir organmıs kana cok ihtiyacı olurmus. Nerdeyse sülük oradaki tüm kanı sömürmüş. Mahfetmişsin rahmini demiş doktorlar kıl payı kurtuldu hastanede yattı günlerce. Cclerce kan takviyesi aldı. Aman ha derim🙅♀️ Sülük ve hacamata karşı değilim bu arada daha 1 hafta oldu ikisini de yaptırdım şifadır yaptırın. Ama rahime değil başka neresi olursa olsun farketmez.
zeynepnur38 Btl_0909 sakın vazgeç bu düşünceden ben sülük yaptırıyorum. Yapan kadın bile tavsiye etmedi sorun oluyor bazen diye. En güzel yapılabilecek yerlere yaptırman alternatif yöntem olarak kaldı ki doktorlarda uyguluyor artik