Pyraz61 Kızlar su içemiyorum midem almıyor sizce bir zararı dokunur mu o günde iki bardak zor içiyorum
Nurkcy Pyraz61 Ay İçmek gerekiyor aslında ama bende içemeyenlerdenim, zorlayarak 1 litreye anca çıkıyorum.. Çözüm bulamadım. O kadar tatlı yiyorum tuzlu yiyorum kana kana su içeyim diye yok olmuyor. Sudan midem bulanıyor resmen.
Pamuk Pyraz61 Böbrekleri bitirir.Kan böbrekler organlar temizliğini neyle sağlayacak? Böbrek idrar olarak ne suzecek? Aromali sular yapın.
beyzacmvrc Pyraz61 Nurkcy kızlar suyu bol boll için hem idrar yolu enfeksiyonu olmamak için hem bebek sağlığı için..ben baya içiyordum ona rağmen sağ böbreğim de genişleme başlamıs mesela. Doktor olabilir hamilelikte çok gördüğümüz bişey dedi ama bol su içip soluna yat hep ve her gelmende hatırlat buna bakicaz takibe alicaz dedi Arada ayakta biraz fazla kalsam veya az su icsem hemen ağrım oluyor çok fena
annekuzusu_ Pyraz61 canım bende icemezdim yanıma büyük şişe su koyuyorum bu biticek bu gün diyorum gözümün önünde olduğu için sürekli içme isteği geliyor sende kendini sartlandir ve suyunu doldur koy yanına içersin hep
-_Esra_- 2 bardak su idrara mı gitsin kan mı olsun vücuduna mı yarasın hücre mi yenilesin gülüm zorla kendini 2 litre iç. İdrar yolu enfeksiyonu geçirdim diye post açarsın bak .
beyzacmvrc Nurkcy olabildigince büyük bardaklarda için veya cam bı şişe alın kendinize anca öyle çok içmeye başlarsınız içine tatlandırmak biseuler koyun ya da elma çilek limon gibi mesela
Sevilay_1 Pyraz61 pipetle içmeyi deneyin ben hiçbir zaman bardakla su içebilen bi insan olmadım ya şişe ya pipet deneyin faydası oluyor