Asenakardg ferhpnar ben bir hafta önce erken gebelik testinde silik çizgiyle öğrenmiştim. O gün kan verdim betam 38 çıktı
Ozge818 ferhpnar 9 gun oncesı gordum 24 aralık son adetın ılk gunu 16 ocakta sılık cızgıyle ogrendım predictor markayla ıns dogru yazmısımdır markayı🙈
Ginger_ ferhpnar bende şöyle oldu 27 gün hiç çift çizgi görmedim hep silikti 28. Gün çift çizgi gördüm çok netti yumurtlama sandım ertesi gün yine aynı netlikte çift çizgi gördüm şüphelendim erken gebelik testi aldım onda da çok net çıktı öyle oldu
Ozge818 ferhpnar benımkı erken dollenmeydı cıktı kardesımın gec dollenmeydı cıkmamıstı ıstersen bekle yınede benım belırtım vardı anlamıstım
tugba04 ferhpnar Ben adetime 5gün kala erken test yaptım çıkmadı adet günü yaptım çıkmadı ve en son dün adetim bi gün gecikti yaptım çok silik çıktı hemde iki test yaptım ikisindede aynı şekilde çıktı sabah kan vereceğim bakalım
ferhpnar tugba04 geç döllenme mi acaba benim 2. Gebeliğimde 4 gün geçti koyu çizgiydi ama değr 544 geç döllenmeydi
ferhpnar Ozge818 benimmde belirtim var gibi şüpheleniyorum aslında o yüzden yapsam çıkar mı dedim de 😊
Ozge818 ferhpnar ıkıncı gebelıkte hıssedılıyo sanırım benımde 5 yasında oglum var agustosta dusuk yasamıstım bunda anı bı batma ve en sevmedıgım seyı ıstemem ıle farkettım evde vardı yapmıstım cok sılık cıktı ertesı gun kan verdım degerım 29du
anneoluyorm_ ferhpnar Normal kaset testle silik çizgi ile öğrendim hemen Kan verdim adetime 5 gün varken beta değerim 50 idi
ferhpnar fizikcianne yaa bende heyecanla bekliyorum inşallah vardır bana da dua eder misiniz 🥰 Ekim’de kürtaj oldum 2. Bebeğim ama nedense çok istiyorum bir de oğlum var