Rab Kızlar doğumun başlaması için neler yapmalıyız varmı önerileriniz şunu yaptım sonra doğurdum açılmam oldu diyenleerr☺️🙏🏻
tubimom Rab ben herkese söylüyorum ama oldu yani ondan alaturka tuvalete tamamen oturdum acilmam oldu ve sancı basladi merdiven inip çıkabilirsin hurma kaynatıp icebilirsin
Anacemi Rab pilates topuna oturup kalçamı öne arkaya kaydırıyordum birde dairesel hareketler sürekli merdiven çıkıyordum birde her bulduğum fırsatta wcde oturur gibi çömeliyordum tv izlerken filan bol hurma yiyordum göğüs uçlarınla oynanınca uyaran veriyormuşsun diye duydum öğlende onu yapmaya başladım gecesi sancım başladı sabaha karşı doğum yaptım hangisi işe yaradı bilmem ama doğumu kayınvalidemin olacağı ilde yapacağım için eşim pazartesi beni annemle oraya bıraktı o akşam 1 saat uzaklıktaki evimize döndü ne zaman doğum yaparsam o zaman gelecekti zaten bu hareketleri yapıyordum o gün daha çok yapıp göğüs uçlarıma uyaran verdim ki eşim hemen gelsinkayınvalidemde çok kalmayım 😂çok şükür oğlumda annesini dinledi 😂
Beyza038 Rab son 4 ama gelmiyor bol bol yürüyüş,squat,spor ,sıcak duş,bol hurma falan ne denilirse yapıyorum 1 haftadır. Artik belim çok ağrımaya başladı ama gelmiyor.😊