Diko Sakarya da olsnlar hangı doktora gıdıyorsunuz önerınız varmı özelde doğum üçret ı ne kadar acaba
Severozge Diko Medar hastanesi Ertan zanı önerebilirim canım ben doktrumdan çok memnunum ama doğum ücretini bilmiyorum kontrolle gidince sorucam ✨🌸
tubimom Diko ben de devlete Bülent şenere gidiyorum geçen kuzenim doğum yaptı Ada tıpta 11 bin verdi sezeryan oldu bir gün kaldı günlüğü 1000 TL demişler çıkmış. Diğerlerinde de aynı diye biliyorum fiyatlar
Umrnkara Severozge Ücretini 2 ay önce sormuştuk normal sezeryan 10bin denmişti zam geldi mi bilmiyorum
Mervekutlu35 Severozge aynen ben de ona gidiyorum ilk muayenemizi olduk bugün gayet ilgili güzel bi doktor
Severozge Umrnkara teşekkür ederim benim yarın kontrollum var nasip olursa bende sormayı düşünüyorum 🌸
Severozge tubimom Bülent beyde iyi devlette bı doktorum olsun istedim sıra buldukça gidiyorum yada tahlil istedikleri zaman
mine3444 Havvaca Instagram’da gördüm. Rahat bir doktor gibi. Muayenede bilgi veriyor mu detaylı? Bide 3 boyutlu görüntü veriyor mu
Kerimesayn Diko beyhekim sevilay Bozkurt a gidiyorum çok tatlı dilli bir kadın çok ilgili daha yeni konuştum doğum ücretini normal sezeryan aynı 10500
sulekzl tubimom Evet doğumada ona nasip olur inşallah yeni ögrenmiştik ona gittik tavsiye edildi Muşa döncez diye burda doktor sıkıntımız var rahatlattı kafa dengi bi doktor
tubimom sulekzl ilk gebeligimde gitmiştim işini severek yapan hastalarına da öyle yaklaşan biri burda çoğu doktor sezeryana yönlendiriyor o öyle değildi
merveaws Diko İlknur Gezgin Kuşçuya gidiyorum tavsiye ederim Sezaryan 10 bin Normal 11 bin Suda doğum 15 bin
Kerimesayn Ezgisafakk ben 3 hafta önce gittiğimde 12500 dü bu haftasını gittiğimde fiyatları indirdiklerini söylediler çalışana da muane ücreti 565 TL olmuş 615 falandı önceden