Alparslannannesi Cileklipastaa ilk ilaçla deniyor canım benim ufak parça kalırsa kurtaj yapıyor oda 2 dakika sürmüyor ama ilk ilacı dene çünkü küçük daha direk düşer insaAllah ayy lütfen herkez doktor olmasın bu doktorlar yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı işin ehli insanı başka
Havvaca Cileklipastaa psikolojik olarak seni çok iyi anlıyorum benim başıma gelmedi belki ama yengemin başına gelince onun yaşadıklarına bizzat şahit olunca tahmin edebiliyorum az çok seni♥️ o yüzden elimden geldiğince destek olmak istedim umarım az da olsa iyi hissetmene sebep olmuşumdur 💋
hayalciana Cileklipastaa birkaç gün önce kürtaj oldum 8+5 te kalp atışı alamadık. 9 +0 da kürtaj oldum. Bebeğin gelişimi durmuş dediler.2 ay korunduktan sonra gebelik düşünebilirsin dedi doktorum
hayalciana Cileklipastaa Rabbim yardım etsin inşallah. Allah tekrardan sağlıkla hayırla nasip etsin 🌸🤲🏻
Cileklipastaa hayalciana teşekkür ederim Allah tekrarından korusun inşallah 🤲 sağlıklı hayırlı haberler versin hepimize rabbim🙏
brcn_ynky14 Hepinize çok geçmiş olsun hastaneye giderken bir belirtiniz ağrınız varmiydida gittiniz yada bı kanama bişey olsun varmiydi hiç 😔