Mervegedik22- Bel ağrısı ve büyük tuvalet varmış gibi hissedip hiç bişey yapamamak doğum belirtisi olarak yaşayan var mı ? 37+5iz
Mamimamimami Mervegedik22- benimde sancı yoktu sadece büyük tuvalet istegii vardı zaten o şekilde ikina ikina doğurdum
ayse122 Mervegedik22- ben 34+5 im, son günlerde adet ağrısı gibi bel ağrım oluyor, büyük tuvalete çıkma isteğim geliyor, hemen çıkıyorum. Normalde kronik kabızım, tuvalete günde bir kere zor çıkıyorum. Ama bu ağrı olunca günde 2-3 kere çıkıyorum.
Bet1 Mervegedik22- doğumunuz başlamış olabilir ben hiç sancı hiseetmemistim tuvalet ihtiyacı gibi bir şey oluyor ama ne gaz ne tuvalet oluyor belde de ağrı varmış bence bı gidin ne olacağı belli olmaz sabaha kadar
Snnaadayi @Mervegedik22- bel ağrısıyla doğum sancısını ayırt etmek sizin bileceğiniz bir durum fakat tuvalete gitme isteği doğum belirtisi insanı istemsizce ikinmak zorunda hissettirir
Mervegedik22- Snnaadayi söylemesi ayıp herhangi bi karın ağrısı gaz vs hiç bişey yok tuvaletim var gibi hissediyorum gidiyorum bişey yok dediğiniz gibi zorlama ıkınma isteği geliyo ama korktuğum için kendimide sikamiyorum
Mervegedik22- Mamimamimami benim ilki sezeryan buda sezeryan olucak haftaya daha günümüze var ama doktora gitmem gerekir mi şuan için beklemelimiyim sizce
Mervegedik22- ayse122 benim durumum çok farklı kabız hisseiyati yok olduğum yerde dururken tuvalete çıkma hissiyatı gekiyo ama gidince bise yok ağrı vs yok karnimda belim ağrıyor sadece