Gebeysek1 İyi geceler. Sürekli netten hamile pantolonu sipariş ediyorum ama hiçbiri olmuyor. Önerebileceğiniz güzel rahat ve şık pantolon varsa yardımlarınızı bekliyorum ( yaşadığım yerde mağazalarda yok ne yazık)
Hande20 Gebeysek1 ben ilk gebeliğimde lcwa dan almıştım iki tane çok rahat şimdi ikinci gebeliğimde de giyiyorum bi bakın isterseniz lcwa ya
abmsenol Ben de aynı arayıştayım, belki denk gelmişsinizdir, Işşıl diye bi marka var, güzel görünüyor sitesindeki fotoğraflarda ama gerçeği nasıldır bilmiyorum, bakın isterseniz bakmadıysanız Benim de bi tane alasım var hatta
abmsenol Hande20 kumaş pantolon türünde göremedim ben mesela lcw den, daha çok kot türü gibi geldi, belki girdiğim mağaza kaynaklıdır. sizinkiler kumaş pantolon mu?
Hande20 abmsenol benimki kotttu ama internet sitesinde çok şık kumaşlarda var havuç pantolonlar falan var şık duruyor
abmsenol Gebeysek1 ben de duymamıştım trendyolda fln gördüm,iyiye benziyor, ben de bi alıp denesem diyorum. Hamile giyimi üzerine bir marka
Ebrulianne06 Pazar gunu lcw magazasinda siyah kumas pantolon denedim yazlikti guzeldi ancak minyon oldugum icin bana yakışmadı cok guzel klasik urunler var buyuk avmlern magazasini tercih edin