ucuncuyegebe Zubi 6 haftalık iken başladı 11 hafta bitiyor mütemadiyen devam ediyor, perişan oldum. Diğer çocuklarimda böyle değildi oooyyy
Zubi Shura benım ilk gebelikte hemen başlamıştı 7 8 kez kusuyordum şun 6 haftalığım başlamadı umarım olmaz 👀
Shura Zubi her hamilelik farklı benim ikiside aynı cinsiyet olmasına ragmen birinde bulantı oldu ötekinde olmadk mesela
Mervenacarr Zubi ilk başlarda ne yersem kusuyordum şuan sabah bulantıları sıklaştı bazen kusma oluyor yemek yerken her lokmada aşağıdan bişey geri itiyor sanki 😂
Zubi Btlabk benimde ilk gebeliğimden korku kaldı 7 8 kez kusuyordum 22 haftalığa kadar sonra bir anda kesildi şaşırmıştım perinatoloji ye gitmiştim 22 haftalıkta bebeğimin kalbi durmuş meğer 1 hafta olmuş erken doğum
ucuncuyegebe Btlabk yaa bunları okuyunca umudumu kaybediyorum 😊 13 hafta bitince bulantılar bitermiş ya ekseriyetle.. Şafak sayıyorum
Mervenacarr Zubi işin kötü yanı bulantılarımı tuzlular arttırıyor tatlı azaltıyor şekerim çıkacak diye korkuyorum 🥹🥹
Zubi Mervenacarr ne rahatlatıyorsa seni onları ye az az sık sık doktorlar dikkat edin yeme içmeye diyor ama bazen kusmaktan o düşünülmüyor ne yazık ki
Zubi Btlabk amin inşallah bu sefer fazla bir kilo ile hamile kaldım 70 kg yum ama bunlar hiç takılacak şeyler değilmiş rabbim hepimize kolaylıklar versin