Sureyyaniz Kizlar merhabaaaa ikizlermi dogurdum 4 gun kuvezde kaldilar hastanede topuk kani alınmış birde sağlık ocağında vermek gerekiyor mu sizler nasil yaptiniz ?
68selda06 Sureyyaniz doğunca hastanede alıyorlar taburcu olmadan önce 3 gün sonrada sağlık ocağından alıyorlar zaten size hastanede bilgi verirler sağlık ocağına gideceğiz günü
Umrnkara Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inşallah.ben 15gun sonra doğum yapacağım nasipse.Cuma günü sağlık ocağına gitmiştim ebem doğduktan sonraki 4.gunu topuk kanı için geleceksiniz dedi bana sağlık ocağını Bi ara sor derim ben
Pamukbebegimm Sureyyaniz ilki hastanede alınıyor.Gecen gün sağlık ocağından arayıp 5. Gün topuk kanı için gelin dediler siz yine de kaldığınız hastaneye bir sorun.Gule güle büyütün 🥰
strong_mom Sureyyaniz sağlık ocağındaki hemşire bana dedi doğum yaptıktan bir hafta sonra topuk kanı için gel.
Sureyyaniz strong_mom bana da oyle dedi de tek seferlik degil anladığım kadariyla bebeklerm delik desik olmus gibi hissediyorum
Bta Topuk kanında tsh değerinde sorun olan var mı acaba bzi 3. Kez topuk kani için cagirdilar korkuyorum:((