Rabia_91 Sinemm21 ama Pıhtı şeklinde kanamA varsa, imkanın varsa bence bi özele git hemen. Yani benim o şekilde geldiyse şimdiye çoktan yola çıktıydım
Rabia_91 19+6 az önce benim de kahverengi akıntım oldu, korktum bi an, ilk aylarda da olmuştu. Bi sorun yoktu. Yarın doktor randevum var zaten. Umarım devam etmez bu akıntı. Hareketlerini hissediyorum en azından.
Hilalgurce Haftamda bir çay bardağı kadar kanama olmustu temizlik yapmıştım.. ilk gebeligimdi korkmuştum acile gittim hemen.. kesede ve çevresinde kanama alanı görülmedi progestan verip yolladılar.iyi şeyler dusunun iyi olsun
Sinemm21 Rabia_91 hastanedeyim yatış verildi ama bir sıkıntı yok denildi o yüzden böyle bir şey yaşayan var mı merak ettim
Merakliana6 Bende 13.haftadayım Elhamdulillah inanır mısın 13 haftadır kanama yaşıyorum bu forumda benim gibisine rastlamadım… halen de sildikçe geliyor sadece progrstan iğne ve fitilden başka yapabailcek bir şeyimiz yok dediler.. 6 günde hastanede yattım
Sinemm21 Merakliana6 ben bu haftaya kadar öyle geldim leke tarzındaydı ama bu hafta pıhtı şeklinde kanama oldu
Merakliana6 Sinemm21 ne yaptılar alttan baktılar mı? Benimde geliyor ama daha yeni taburcu oldum 😔çok zor hastanede de bir şey yapamıyorlar iğne ve fitilden başka..
Sinemm21 Merakliana6 evet baktılar benim kistim var ona baktırmak lazım dediler anlamadım özele gittim açılman var dikiş atmak lazım dediler devlete geldim bir sıkıntı yok dediler anlamdım ne yapmam lazım
dserife Sinemm21 benim de oldu ilk başta kahverengi akıntı progestan iğne ve hap başladı bitti sandım tekrar başladı kontrole gittim rahim ağzı genişliği var serkülaj dedi ben de doktoruma güvenip yaptırdım bence araştır devlette serkülaj ipleri nadir bulunuyormuş o yüzden devlet öyle demiş olabilir
Merakliana6 Sinemm21 bu açılmayı alttan mı gördüler ultrasonla mı yoksa cihaz falan aokıyorlar onla mı? Benimde bir doktorum alttan baktır dedi istemedim aşırı kanamam var diye . Alttan bakınca daha da artıyor kanama bi de.. üstten göremedi mi açılmayı
Merakliana6 Sinemm21 üstten bakınca hiçbir sorun yok ama şuan halen devam ediyor. Siz hangi ildesiniz 13 haftadır adam gibi bi doktora denk gelmedim.. alttan batma filan yaşıyormuyfunuz? Olurda serklaj olursanız lütfen haber edin bende devletin ihmaline gelmek istemiyorum 😔
Dilekata123 sebebi bilinmeyen şekilde 24. haftada kanamam oldu yatış verdi nidicard ve coraspirine başlattı şuan 27+6 günlüğüm bugün yine kanamam oldu bebek hareketini hissettiğim için gitmedim doktora yarına randevu aldım artık ilaç içmekten yoruldum açılmada yok nst de sancı da çıkmıyor sebebi belli bile değil korkuyorum ama çaresizlik çok zor bol bol yatacaksın tek çare ben yürüyüş yapayım kanamam oluyor sağ salim kucaklarimiza alırız inşallah bebekleri çok geçmiş olsun canm