Sevval0308 Gokce35- Allah izin verirse 10 temmuz görünüyor ama kızlar erken gelir derler Haziran sonu yani kurban bayramindan baslicam beklemeye hayirlisiyla :) senin ne zamann
Gokce35- Sevval0308 benim son regl 24 Eylül 1 temmuz gözüküyor ama inşallah Haziran ortası veya sonu gibi gelir çok bekletmez 🤗🤗 tabiki sağlıkla gelsin
Nurdan1604 Sevval0308 normalde çene çalmak için açtım postu 😅 gece çok ciddi bir bel ağrısı girdi sizi okuyup okuyup çıkıyorum ahahah hemen de dikkatini çekti ha 😅😅😅
Sevval0308 Nurdan1604 ah canimm çok geçmiş olsun 🫂benimde bir haftadır geceleri aşırı derecede ayak ağrılarım oluyor magnezyum kullandığım halde. Bu arada bel ağrısı da vücut ağrısı da çok normalmiş cnm bebek rahimde büyüdükçe bizim denge ve ağırlık sistemimiz değişiyormuş ondan oturuymus :(
Nurdan1604 Sevval0308 çok sağol canım benim 😕 bende kullanıyorum magnezyum aslında biraz fazla yürüyünce de ayak ağrısı çok oluyo geçen hafta gece yarısı kalkıp ayaklarımı ovdugumu biliyorum o derece 🥹 bu minnoşlar şimdiden bizi parmağında oynatıyor 🤭💓 sağlıkla gelsinler de 🥹❤️🤲🏻
Nurdan1604 Zorrrannelik yaa kıyamam 😔 bi çare bulursan babamda söyle 🥲 ben doktora gittim magnezyum yazdı tek 😒resmen ben 27+2 ken zorlanıyorum sen 30 sun sanırım daha da beter oluruz heralde 😁 Allah sonumuzu hayretsin 🤭
Zorrrannelik Nurdan1604 ben şuan beter haldeyim😂😂Güldüğüme bakma Bu oğlan beni mahvetti ahhhhg bı kaç hafta sonra nolcak diye merak etmiyo degilim😂😂🙈
hayalperest2310 Nurdan1604 40+1 3950 olduk nasıl doğuracm bilmiyorum hala doğmadı da sözde bir hafta gerideydi sadece bir haftada 600 gram almıs ben şok🤦🏼♀️
sewal-065 Kızlar benim 30+6 da 1860 gram 42 cm dedi bütün ölçümleri 1-2 hafta önde gidiyor ama karın çevresi 1 hafta geride sorun olurmu acaba doktor hiçbişey söylemedi
Nurdan1604 sewal-065 benim de tüm ölçümleri günüyle gidiyor karın çevresi 1 hafta geriden geliyor 😔 1 hafta geriden olması sorun değilmiş gerilik ilerlemediği sürece sadece karın çevresi yağlanmıyormuş bebişlerim daha minyon olacağına işaretmiş 🤭