Anneolmak93 Benimki 31. Haftada 2 kilo iri bebek ken 35 de gittim 2200 dedi ve iki hafta durmuş gelişimi en hızlı kilo alma döneminde çok üzüldüm ve şuan 37 olmamız gerekirken 35 deyiz kilomuz 2400 :(((((
Honeymom17 Anneolmak93 benimde haftasi onde giden bebegim 35haftada 34haftalik cikti artik gelisimleri durdumu yoksa geri duzelirmi bemde kac gundur cok uzuluyorum ve bebeklerimiz ayni kiloda
Anneolmak93 Honeymom17 buakşam acile gittim ciger geliştirici vurdular sende vurdur her ihtimale karşı en azından küveze girmesinler cnm. Perşembe randevum var ilerlemesine bakacak ona göre Doğum tarihi alacaz hayırlısıyla
NE02 Nurdan1604 biz de yarın inşallah 30 oluyoruz çok şükür 🤩 kiloyu bilmiyorum çok önce gittik ama boyunu sordum belli olmuyor burdan dedi siz nerden bakıyonuz kağıttan bakayım bende 😬
AdinsMom Nurdan1604 31+4de en son gittik 1852gr 39cmdi boyu çok kısa gibi geldi çok üzülüyorum nispeten kilosu iyi ama ne bileyim boyu 29haftayla uyumlu çıktı 😔
AdinsMom Ferahkabay canım aynı zamanda gitmişiz benim de 31+4de gittiğimde 1852gr 39 cmdi senin bebişin boyu kaçtı 32+3üm bende şuan
Niidos 34+0 2300 kg 45 cm oğluşum. Gününe haftasına uygun çıktı her zamanki gibi. İri bir bebeğim olsun istemiyorum zaten, doğurması kolay olur😂🤭 buradaki bazı kiloları görünce benim oğlum minnokk kalıyor amaa 😂
Niidos KbraN_1 ben artık internete yazarak tahmin ediyorum tam orada yazan kilonun ortasında çıkıyor kilosu her daim 🤭😂
KbraN_1 Mervegl01 bebeğin kilo alması için herhangi farklı şeyler yiyor musun canım. Bebeğe en çok ne kilo yapıyor acaba
Mervegl01 KbraN_1 canım normal besleniyorum ilaçlardan olsa gerek özel bir balık yağı hapı kullandırıyor doktorum ve kalsiyum magnezyum hapım var mpfolic denen bir balık yağı hapı ve osteocare denen bir kalsiyum magnezyum hapı kullanıyorum hamilelik başından beri bebeğim 2.5 3 hafta önde gidiyor gebelik şekerim yok çok şükür
Yagmurcmn Nurdan1604 37+5 olduk 36+5 te tam 3500 kg dı kızım yarın görüş günümüz 2 cm açıklıklayız 1 haftadır 🙏
Niidos KbraN_1 1.58 boyundayım 🥴 Ben 4200 56cm doğmuşum mesela ama gel gör ki uzamamışım🤦🏻♀️🤷🏻♀️ o yüzden bence çıktıktan sonrası daha önemli🤭
Gizemlibirisi Niidos hshshshdhd bende oyleyim.esim diyor ki koca hayatında sadece bir metre mi uzayabildin🤣🤣🤣🤪🤪