Linam20 Kızlar denizlide detaylı ultrasyona giden var mı giden varsa eşleri alıyorlar mi içeriye acil ona göre gelecek eşim
Slakiprtci Linam20 devletse almazlar ama özelse sen istersen alıyorlar zaten devlet hastanesinde renkli değil siyah beyaz oluyor
Goksu2023 Linam20 bugün paü hastanesinde olduk eşim girdi yanımda paüde ücretli olan her şey vip gibi davranıyolar çok memnunum ama ücretli için en az 1 2 hafta önceden sıra alman gerek ücretsiz için ise. 1 2 ay önceden :)
Aleyna_zeybek Genelde özelde yapılıyor zaten biz bugün gittik eşimde yanımdaydı umarım güzel sonuçlar alırsınız 🙏🏻
Linam20 Aleyna_zeybek inşallah yarın gideceğim özel değil ama üniveriste hastanesi acaba alırlar mı yine
Slakiprtci Linam20 Sivas’ta yaşıyorum burda da üniversite hastanesi var oraya gittim oda siyah beyazdı ama belki sizin ki farklıdır balım
Linam20 Goksu2023 aşağıdan ücretli olarak sıra alınabiliyordu bende öyle aldım pazartesi gideceğim yine giriş aldığım yere gideceğim değil mi
Linam20 Goksu2023 merhaba sizin detaylı ultrasyonunuz kaç dakika sürdü ve sadece boy ve kilo mu ölçüldü
Tugraseda Özellerde yanına eşin girebiliyo, ama devlette normal muayene esnasında bile yanına kimseyi almıyolarki detaylı ultrasonda alsınlar. İlk cocuğuma özelde yaptırmıstık eşim yanımdaydı