Moom16 Mide bulantısını kesecek bir şeyler önerir misiniz kızlar. İlaç kullanıyorum bana mısın demiyor işe gidiyorum çok zorluyor beni
arirangg Moom16 Ben gece 2 Prilam, sabah 1 zofer içerek düzeldim. Doktorum bu şekilde verdi. Prilam tek başına işe yaramadı
SelHan54 Aç kaldığım gibi midem bulanmaya başlıyor o yüzden bunu fark ettim az az sık sık bişeyler yiyorum meyve salatalık kefir vs bulantım olmuyor 1 2 haftadır
1ciftyesilgoz Canım prilamı nasıl kullanıyorsun ? Gece yatmadan iki tane içip sabah da +1 içip devam etmeyi denedin mi? Ek olarak taze zencefil çayı iyi geliyor limonlu doktorum önermişti .
Moom16 1ciftyesilgoz evet gece yatmadan iki tane içiyorum bu sabah kessin diye bir tane daha ekledım ama beş dk içince kusunca sanırım boşa gitti🤭 yarın tekrar deneyeceğim bakalım
Moom16 arirangg bende doktoruma tekrar yazacağım umarım iyi gelir doğuma kadar çekenlerin Allah yardımcısı olsun çok zor
Moom16 Busbuscee bunu ilk defa duydum deneyeyim normal haşlanmış fasulyemı direk yoksa normal yemegınde bir iki den mi nasıl🤭