Bebegininnannesii1 Kızlar 14. Haftam bitiyor gobegimin etrafı ve üstü çok ağrıyor belimde sizin de öyle oldumu yoksa başka bir ağrımı bu yaşayan varmi
Ginger_ Bebegininnannesii1 çatlayacak sanırım canım bol bol nemlendir gerilmeye başlamış çıkmaya başlar artık benim ağrım olmadı bir gün uyandım karnım çıkmıştı 18. Haftada 😄
Nurkcy Bebegininnannesii1 rahim büyümeye başladığı için göbekte yavaştan geriliyor arada dokununca ağrıma acıma hissi olabilir bende de oluyordu :)
Yagmure Bebegininnannesii1 14+3üm aşırı kaşıntım var alt karnımda ve içime çektiğimde de göbeğim gitmiyor artık sert orası 😂 çıkmaya başladı şimdiden bi haftadır beni gören karnın çıkmaya başlamış diye direk farkediyor. Çok gergin ve ağrılı oluyor eğilip kalkamıyorum yere oturup kalkamıyorum rahatca acıyor
Bebegininnannesii1 melike0411 deri değilde böyle içimden gelen bir ağrı gibi organlarimmi bilmiyorum çok ağrım var bugün normalde böyle hiç olmadi ama ictenmi büyüyor acaba
Yagmure Bebegininnannesii1 tekrar düzenledim eksik yazmışım ağrılar ve gerginlikte var ama doktor tamamen normal diyor
Bebegininnannesii1 Yagmure evet bugün bende böyle oldum maalesef karnimin içi çok aciyor bacaklarimi karnima çekemiyorum zaten batiyor çünkü
Bebegininnannesii1 Yagmure hastaneye gidip gitmemek arasında kararsız kaldım gaz sandım ama gaz saha farklı oluyorr
Yagmure Bebegininnannesii1 verdikleri tek cevap rahim büyüyor ı yüzden oluyor diyorlar iki farklı doktorda aynı şeyi söyledi aynı zamanda dr Kağan kocatepenin videolarında da aynı şeyi söylüyor bebişimiz büyürken biraz bunları çekeceğiz malesef eğer kanama vs yoksa çekmeye devam edeceğiz canım tabiki de içim rahatlasın istiyorsan gidebilirsin doktoruna
Bebegininnannesii1 Yagmure daha kötü olursam eğer giderim de şuan içim rahatladı biraz da olsa videoları izleyeceğim teşekkür ederim 🥰
Eeesraaa Bebegininnannesii1 24+5 iz 20. Haftamdan sonra göbeğimde gerilme hissi oldu birde çok nefes darlığı yaşadım bir gün boy aynasına bakayım dedim ki baktım göbeğim çıkmış😂
Ahsenveannesi Bebegininnannesii1 gebelik başında herşeye bakılıyor tahlilde ama bir doktora sor istersen