Esrauncgl 9 haftalık gebelik oruç tutan var mı ben tutuyorum ama her hangi bir sakıncası var mıdır bilgi verebilir misiniz
Zeynepozcan Esrauncgl doktoruna sor canım ben bir şey olmaz derim sonra olur vebali bize kalır en doğrusunu doktorun bilir
zeynepnur38 Esrauncgl beni yanlış anlamayın sizi bilmiyorum tanımıyorum ama 5 vakit namaz kılmaya insanlar hamileyken oruç tutuyor bu cahillikten başka bir şey değil. Senden beslenene bebeği nasıl aç birakirsiniz ya aklım almıyor
Ebrarkubra Esrauncgl canım ben cok istedim ama 17+3 haftalık hamileyim midem hala bulanıyor ara ara kusma devam ettigi için tutamıyorum o biraz sağlık durumuna bağlı yani…
Ferahkabay 8 aylık oldum 32 haftalık yani tutuyorum valla allaha tevekkül ettim inşallah allahın izniyle gittiği kadar tutacağım inşallaj6
2Mom2 Bende 18 haftalığım ve tutuyorum Allah yardım ediyor beslenmene dikkat et kuvveti şeyler yemeğe çalış
selinsmother Bugün nstye girdim kahvaltı yapmadan gitmiştim sancım çıktı serum verdi muhakkak su iç ve aç kalma dedi . Bence oruç tutmak bebeğe yapacağınız bir haksızlık küçücük bir can taşıyosunuz ve aç bırakıyosunuz Allah izin vermiş
Fatossss-26 Ben 12 haftalık oldum doktoruma sordum ilk 3 ayı atlattık tutabilirsin Bi dene kendini kötü hissetmezsen tut dedi. Bir gün tutup bir gün tutmuyorum çünkü çok halsiz kalıyorum üst üste tutunca