Aminea Vajinal mantar ve enfeksiyon yaşayan arkadaşlar belirtileri nedir doğal bir çözüm var mı ? Yada doktorunuz ilk üç aylık dönemde ilaç kullandırdı mı ben 7. Haftamdayım ne yapabilirim bilmiyorum. Sarı hafif kokulu cok akıntım oluyor. Gebelikten önce düzelmişti ama tekrarladı sanırım
Minnakkkk Aminea ben fitil kullandım canım çok yoğundu benım parça da aldılar onda da bı tur mantar cesıtı çıktı her cesıt fıtılı kullandım 16.haftaya gelınce geçmedıgı icin bı kutu antıbıyotık verdı
Yokk Aminea bnde de vardı kuzm o sorun gebekten önce gebelikten snra coğldı kasıntı dktr bna fitil ve krm verdi cok rhtldm ılık sirkeli suylada pamukla siliyorum kasntı olmasn diye 😇
Nisankzn Aminea ilk uc aylik donemde fitil vermiyorlar krem veriyor doktorlar illet bi hastalik Allah sifa verson insallah
Minnakkkk Aminea yanı enfeksıyon bebege bulasabılır ve bu yüzden erken dogum olabılır demıstı cok şükür benım gectı ara ara ısrar yolu enfeksıyonu oldum yıne fıtıl verdı sımdı 39 haftalığım hanımın gelmeye nıyetı bıle yok 😀😀