Fatmanur880- 8 haftalık hamileyim bulantılarım çok fazla doktorum geçmezse ilaç yazacağını söyledi bulantı için ilaç kullanan arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum
Tatli-cadim2023 Fatmanur880- ben kullandım gayet güzel prillam içtim doktor ne yazar bilmiyorum size ise yaradı 16 tamamen geçti zaten kız bebek
1Evrem Prilam, çok iyi kesinlikle kullan neden bu haftalarda geçmesini bekliyor ki doktorun, 13. Haftada azalır veya geçer zaten.
Fatmanur880- turkuaz_ genellikle sabahları sarı acı bir su ama her sabah olduğunu söyleyemem ama her gün mutlaka belli aralıklarla bulantı hissi var bu da midemi huzursuz ediyor
turkuaz_ Fatmanur880- o sarı acı su safra suyun canım çok aç kaldığın için onu kusuyorsun sabah kalkınca bişey yemeden sakın su içme . Yanıbaşında çuçuk kraker bulunsun önce ondan 5 6 tane ye sonra kussan bile o sarı suyu kusmıcan
turkuaz_ Fatmanur880- ayrıca bu kadar az kusmaya ilaç gereksiz bazıları günde 10 kere kusuyor daha bile fazla. Sen sık sık bişeyler atıştır hiç mide bunaltın bilr kalmıcak