Elif4334 Kızlar bikaç gündür herşeyden ağlıyorum ve herşeyden kavga çıkartasım geliyor eşimin söylediği herşey batıyor sanki bana 27+6 haftalığım benimle aynı durumu yaşayan var mı normal mi bu davranışlar ya 😢
dilek1 Elif4334 ben 15 haftalığım ve aynı durumdayım nedensiz üzülüyorum ağlıyorum ortada hiç bişey yokken 😪🤷🏻♀️
NaimeYilmaz Elif4334 öyle olcak gibi oldugum an pozıtıflıge vuruyorum . Kendi kendimi kandırıorum ☺ Bide kurslara başladım kocişime sarmıyım dıye umarım fayda eder kendı adıma 🙏☺
Omerinannesi Bende 23+5 gunluk hamileyim ve televizyonda meyve suyu reklamina bile aglamisligim var merak etmeyin hepsi hormonlarin etkisi.bebegimizi kucagimiza aldigimizda hepsi biticek insallah sabredelim kizlar😀
semabrcn 36/1 im herkesten nefret ediyorum 😂 doğursam da lohusa depresyonuna girsem diye bekliyorum herşeye alınıp ağlıyorum zaten çok ağlak biriyim. ağlamama da eşim kızmaya başladı iyice kafasını gözünü kırasım geliyo
Elfn Ben daha yeni hamileyim şimdiden her şeye alınıp ağlayasım geliyor ileriki zamanlarımı düşünemiyorum 😄
Elif4334 Çok şükür yalnız değilmişim kafayı yemek üzereydim artık ya eşime de acıyorum ama elimde değil ilgi göstermesine bile sinir oluyorum daha ne istiyosam adamdan 😀