Esra_57 Melekler12 37 haftalık oluyorum 2 gün sonra daha hiç solumda hissetmedim hep sağımda ordan çıkacak diye korkuyorum bir vuruyor anlatamam 🤓
butterfly35 Melekler12 benim kızda sağ tarafı çok seviyor hep o tarafta 🥰 tekmeleri farklı yerlerde de hissediyorum ama kendini dayadığı yer hep sağ taraf 💖 maşaAllah ballarımıza, hep sağlıklı olsunlar 🤲🏻
Gulnazzz Benimde sürekli sağda yatıyor . Ben sağıma yatınca deli gibi vuruyor rahatsız mı oluyor nedir sağa yatırmıyor beni resmen 😂
Eylul_sare Gulnazzz Gulnazzz ayneeen yemin ederimde benim de öyle asla beni de sağıma yatırmıyoorr 😁😁
Mzg_15 Melekler12 benimkide erkek acaba cinsiyetle alakası var mı diye düşünmüyor değilim 😂 bende çok çok nadir tekmesini solda hissediyorum
33begum Mzg_15 benimde bu erkek ve hep sağda sol boş geliyor neredeyse cinsiyetten mi bilemem ama bazı bebek sağ da oluyor galiba
Esranrbal Benimde hep solda ve kızım olacak 24+4 üz sürekli solda 😂😂 sahiden cinsiyetle alakası var mı kiiii
Kuzuletta Eveeet kızlar solda, erkekler sağda olur. Yani bizim ailede hep öyle oldu 😂 benim kızçe de solda 🐣