cihaninannesi bilmiyor olabilir evet dalga tarzında yazmışsınız gördüm okudum tüm yazılanları kadincagiz birine abartmayın yazmış yanlış hatırlamıyorsam sarikaf kullanıcısına yazmış oda kadını bir dovmedigi kalmış sen siyirmissin etmişsin gibi direk laflara girmiş güzelce açıklanabilir he inatla devam ediyorsa belliki alay bari açılmış post der geçilir ama yazım sitiline dikkat ederseniz belliki öyle aman aman yazabilen biri değil belliki bilgisi yok bilgisi olmayan yada düşünme kapasitesi sizin tabirinizle düşük bir insanla alay edilmes açıklama yapılır yine anlamıyor ise kendi dikine gidiyorsa yapacak hicbirsey yok bu kadar eskilerin evet bir mantığı var ye tatlıyı çıkar hakkiyi ye eksiyi çıkar Ayşe’yi kimileri kendince inanabiliyor buna ki sadece bu değil bende biraz önce başka bir post gördüm melekmi ne varmış yorumları okudum bir iki kişi yazmış yok doktor örnek ısrarla kız demiş o melekmi ne erkek demiş sonra o melek mıdır nedir onun dediği çıkmış diyor doktor bilemedi diye herkes birşeye inanıyor çin takvimi yok Rum yok ne bilim makas bu çevre etkisi aslında bunların en büyük temel sebebi insanoğlunun arastirmamasidir ben 7. Ayimda öğrendim cinsiyeti elli doktora gittim arkası dönüktü inatla görünmedi tahmine göre iki parça da olsa kız eşyaları aldım kaynanam birden bebek kendini göstermiyor diye erkek dedi yok bu kıyafetler ziyan olacak dedi ki ben hep o tahminler esligindeydim birden nasıl oldu ise o vesveseye kaydım ya erkekse diye bunlar olabilen şeyler 😊