Hilal-13 Mbr çok a duyuyoruz canin ekşi çekiyor sa kız, tatlı çekiyorsa erkek diyorlar 13+5 iken dok. Gitim ultrasonda baktık dok. Tam beli değil ama kıza benziyor dedi ben şimdi dok. Mi güvenem yoksa yıllarca denilen tatlı ekşi sözüne mi kavam karıştı
srnglcskn Hilal-13 aşermek mi bilmem ama benim canım çok künefe istemişti yememiştim rüyama falan girmişti öyle yemiştim künefe yedikten sonra canım bidaha tatlı bişey istemedi hep tuzlu acı şeyler yemek istedim oğlum oldu 😂❤️
Zeynepozcan Hilal-13 allah aşkına o kadar okumuş gecesini gündüzüne katmış bilim ilim için ne gerek var ona inanmaya, tabi ki koca karı hurafelerine inanacaksın canım
Nurcanben Hilal-13 cidden bu soruyu soruyor musun yazık günah ya o adam kaç yıl tıp okumuş sen batıl inanca güven boşver doktoru
Hilal-13 Nurcanben Abartmayın lütfen dok da beli değil demişti asermeler bakılırsa göbeğe de bakılırsa erkeğe benziyor
Meltems53 Hilal-13 o zaman bir daha doktora cinsiyet sorma olur mu doktorun vaktini de çalmamış olursun. Çünkü sen sırf canın tatlı çekiyor diye doktor kız demesine bebeğin erkek olduğunu söylüyorsun. Benim canım sürekli ekşi çekti bebeğim erkek demek ki bir ilgisi yokmuş değil mi?
Nurcanben Hilal-13 yav sen kafayı siyirmissin yürü git o zaman doktora gitme hiç asermelerin ve göbek seklinle yönet hamileligini doktor olsam seni muayene etmezdim asla
miray1995 Hilal-13 yediklerimizin cinsiyetle alakalı olmadığını bu hamileliğimde çok net anladım. Seviniyordum bu hamileliğimde yediklerim ilk hamileliğimde yediklerimden farklı o yüzden cinsiyet de farklıdır kızım olacaktır diye. Ancak öyle olmadı ikinci bebeğim de erkek ☺️🥴
kadertugrul7 Hilal-13 hic alakasi yok bence bunun ben oglumda hep eksi yedim sıkılmış limonu tabak tabak yerdim tatliya son haftalar yönelmiştim ki ekside normalde pek seven biri değilim
Buseaelisa Kız yada erkek ne fark eder ki önemli olan sağlıklı olması değil mi doktor sonra ki gidişinizde netleştirir yemeniz ve göbeğinizin şekli cinsiyeti belli etmez
Betulakarr Hilal-13 tahmini cinsiyet söylenir o haftada kesin cinsiyet 16 ve sonrasında belli olur. yillarca okumus insanlarin sözüne inanmayıp koca karı inançlarına inanmaniz garip. Sağlıkla gelsin cocugunuz.