Kosmosss Hanımlar göğüslerim tamam simsiyah oldu göbeğimde dikine siyah çizgim var ancak koltuk altı ve genital bölgemde de 3-4 ton kararma var.. göğüsler geçecek deniyor bu durumda geçeçek mi acaba😣
Cismmpoyraz48 Kosmosss göğüs geciyorda genital bölge kalıyor sanırım yada kişiden kişiye değişiyor ablamin 7 aylık bebisi var genital bölgedeki kararmalari gecmiyormus
Bulutarass Kosmosss geciyomus canım da bianda asırı cıkıp uzayan bacak ve genital bölge neden oluyo yaşayanlar var mı peki bianda tüylenmeyi 😔
Atlasbebe Kosmosss benimde var çok fazla kararma benim troid bezim yavaş çalışyor ondan dedi doktorım dogum sonrası geçer dedi ama sanmıyorum. Bonumda bile var sıyah cizgi bilmiyorum ne yapcam🤦🏼♀️
Gozdeerdem Benimde koltuk altimda var kararma bu gün farkettim umarım gecer gecmezse limon sürmek iyi geliyormus
Bsranurr Buse01 ben artardan aldım vala küçük 8 tl ye hatta yalan olmasın günde 2 kere sürdüm sabah akşam 4 günde beyazladı
Marygur Kosmosss gögüste o göbekteki çizgide büyük ölçüde geçiyor. Diğer yerler içinde doğumdan sonra krem kullanırsın dert etme bence güzel kremler var
Nur92 brnim de öyle valla takmıyprum yapacak bir şey Yok şimdilik benim bir de göbek deliğim karardı🤷🏻♀️