Elifnurozcan Bebisim1011 ben 5 buçuk aylık hamileyim, tutmuyorum , pek önermiyorlar, şuan bebek anneden besleniyor, annenin besinsiz, susuz kalmaması gerekiyor.
Allahvargamyok Bebisim1011 7 aylık hamileyim 2 gün tuttum doktor mesaj attı tutmuycaksin diye bol su içmem gerekiyormus
Tugraseda Bebisim1011 siz gebeliğinizin son aylarındasınız bebeği aç bırakmayı geçtim sıvısız bırakmanız onun suyunuda etkiler. Suyu azalır allah korusun. Dinen hamile kadına izin verilmiş zorlamayın bence bende hamileyim ve tutmuyorum. Kazasını yapıcam inşallah. Bebeğimi riske atamam
HavvaK Bebisim1011 ikinci gebeliğimde 8,5 aylıktım hemen hemen hepsini tuttum. Bunda şuanda 36 haftalığım elhamdulillah yine tutuyorum. Bi sıkıntı olmadı. İftar ile sahur arası bol sıvı alın. Sahuru bebeği besleyici sizi tok tutucu şeylerle yapın. Ben muhakkak muz-ceviz-yumurta-tahin-zeytin fiks tüketiyorum. Siz bünyenize göre hareket edin. Bir gün tutup bir gün ara verebilirsiniz. Ben 3 gün tuttum bir gün tutmadım o şekilde ilerlemeyi düşünüyorum bakalım.
Feslegenn Bebisim1011 7 aya girecegiz tutuyorum şükür kolay geçiyor suyu eksik etmezsen iftar sahur arası sorun olmaz dedi doktorum denemeden bilemezsiniz zorluyor mu sizi etkiliyor mu
efesbry Bebisim1011 bende 34 haftalık hamileyim ve tutuyorum ama yarın ara vermeyi düşünüyorum. Doktora sordum kendini iyi hissediyorsan tutabilirsin dedi. Yapılan araştırmalarda oruç tutan ve tutmayan annelerin bebeklerinin aynı olduğu (aminyon sıvısı kilosu vs) belirlenmiş. Eğer bir sıkıntınız yoksa ve dayanabiliyorsanız size kalmış bir durum bence de .