ogretmenanne_16 iclaaall13 benim 4,5 gibi bir değerdi euthrox verdi 50 mg sabah aç şeklinde kullanıyorum, ilaca zaman kaybetmeden başlayıp devam etmek gerek
ZEHRASARKAYA iclaaall13 benim de yüksek çıkmıştı ve doktorum 2 tane ilaç verdi birini 4 gün diğerini 3 gün kullandım aç karnına içiyosunuz içtikten 1 saat sonra yemek yiyorsunuz ve geçiyo bir ay düzenli kullandım değerlerim düştü ama doktor ilacı kes demedi hâlâ kullanıyorum
Ozoooo iclaaall13 yok canım bi olumsuzluğu olmuyor o ilacı doktorunuz verir ve her ay dahiliye kan veriyorum ona göre doz ayarlaması yapıyor bir zararınyok
iclaaall13 ogretmenanne_16 benim 3.63 çıkmıştı ilk yaptırdığımda şimdi doktor değiştirdim tekrar test istedi biraz yüksek diye hiç bilmediğim için endişelendim bende
ogretmenanne_16 iclaaall13 gebelik için yüksek görülüyor bu değerler ondan kullanıyoruz yoksa ilaç gerektirmez misal
Eylulkelebegi Başlarda 2.50 nin altındaydı ne zaman 3. Trimestera girdim 3 un üstüne çıktı 50 mg levotiron başlattı bakalım bu ay gidicem umarım düşmüştür
Ozlemim92 Benımde 2. Ayımda cıktı 4.5 gbi tsh ım 7.5 aylık oldum suan 5 aydır kullanıyorum bı sorunum olmadı