Selin356 kubraayman bende 5+4 ün canım aynı benimde öyle sol kasığım çok ağrıyor belıme bıçak batırıyorlar sanki bazen ateş basıyor bazen üşüme geliyor halsizim yerımden kalkmaya üşenıyorum
Bahar2210 kubraayman bende 6+1 im son adet tarihine göre nerdeyse 7 buçuk haftaligim ama kasık ağrısı bendede var azcik ayakta kalayım başlıyor lekelenmem vardı ilaçla durdu bu gün hiç olmadı şükür
Selin356 Seher112 4 haftalık ogrendık canım kese görünmedi yarın gıdıcez tekrar ınsallah güzel haberler alırız sizin durum nedir
Seher112 Selin356 bende geçen hafta acile gitmiştim kese görünmüştü sadece 5 milim bebek yada yolk kesesi henüz yoktu
Selin356 Seher112 evet küçük diye görünmedi benımde bakalım yarın ne gelısmeler olucak canım merak ediyorum bende
Bahar2210 kubraayman bir haftadır yatıyorum cuma kontrolüm inşallah herşey youndadir bitane kızım var bundan öncede bitane kürtaj olmak zorunda kaldım.ayni şeyler olcak diye korkuyorum baklim hakkımızda hayırlısı inşallah kontrolde kalp atışını duyarız
Seher112 Selin356 benim bu ikinci gebeliğim kuyruk sokumu ve sırt ağrım oluyor midem arada yanıyor bulanıyor gibi oluyor ama hiç kusmadım çok belirtim olmadı bunda
Selin356 Seher112 benımde ıkınci canım kasık ağrısı bel ve sırt ağrısı oluyor bende de bazende bi üşüme geliyor halsizlik bide ılk ye de bunlar vardı gectı bır süre sonra
Sesssi 7+2 bugün benimde kasıkların ağrıyor bayma tarzı çok oturmak zorunda kalıyorum ondan mıdır acaba
Seher112 Selin356 evet bende de üşüme var genelde bir oğlum var 23 aylık sizin ilk çocuğunuzun cinsiyeti ne