guzelanne01_ Mommyy0708 kesinlikle İlk başta Su ,Ve sebzeli bulgur pilavı birde biz adanalıların kaynar diye 7 baharattan oluşan bitki çayı var kaynatıyoruz üstüne ceviz atıp içiyoruz Her aktardada satıldığını düşünüyorum kaynarı iç başka bişey yapma☺️
kadertugrul7 Mommyy0708 dut hoşafı için cok güzel süt yapiyor benim iki gogusumdende akiyordu kiyafet dayanmiyordu islaniyordu sürekli gogus pedi kullanmama rağmen ama oğlum ememedi inşallah bu miniktede yapicam bunda da sütüm bol olurda doya doya emzirebilirim
kadertugrul7 Ozge1177 bir kiloya yakin dut aldik ikiye böldük kötü olmasin diye yarim kilosunu yikadim ona göre de orta boy tencere ye su koydum kaynattim su kaynayinca dutlari attım kaynadi bı süre seker atmadim ilk basta sekersiz gibi geliyor ama aslında gayet tatli oluyor icemem öyle derseniz cok az koyun soguttum biraz çok soğuk olmasın sonra 3 öğün 3 kase ictim tanelerini yedim
Canan_ Mommyy0708 konservelerde kesilmis ananas oluyo ya .. onun suyunu ic. Yemn ederm ilk kizimda, ictikten sonra okadar sut geliyodu ki goguslerimin agrisindan ne yapacagimi sasiriyodum. Bide bol su , dondurma da sut getiriyo .
Esayser Mommyy0708 Kuru incir kuru dut bol su içiyorum birde eşim Anne çayı almış içinde 6.7 baharat var içeriği çok güzel anason rezene vs vs günde 2 kez onu içiyorum çay yerine çok şükür onun dışında her yemeğimin yanında yeşillik salata yapıyorum dereotu nane maydanozlu