Ogretmen Postumu görenler bilir bu gece bebeğim düştü 😢 Doktor hem karın hem vajinal baktı parçalar var ama kendi düşebilir dedi. Perşembe günü kontrole çağırdı. Benim çok ağrım var sanki doğum yapar gibi giriyo kıvrandırıp çıkıyo. Ama kanama çok çok az. Ne zaman düşer kalan parçalar bilen var mı acaba
Pamuk Ogretmen Kalan parçaları alması gerekti bu ağrıyı cekmemen için canim.Evet gece çok üzüldüm Allah yerini doldursun bian once
Sakin Ogretmen bana da aynısını yaptı kendisi atsın vücut, bir iki gün sonra kontrole gel ama aç gel atmadıysa operasyona alırız dedi , gittigimde atılmamıştı tam , parçalar vardı , operasyona aldı hemen temizledi.
Ogretmen Pamuk ya hangi doktora güveneceğimizi şaşırdık. Devlete gittik bebeği bile göremedi özele gittik doktor yok. En son bu doktor da böyle dedi. Düşsün diye ilaçlar varmış hiç bişey vermedi ağrı kesici bile vermedi. Ağrıyı çekerek yatıyorum
Ogretmen Pamuk çok teşekkür ederim. Bir yavrum var şükürler olsun onunla teselli oluyorum. Çok da heyecanlıydı karnımı öpüyodu hep. Hastanede tuttum kendimi eve gelip ona sarılınca boşaldım ağladım. Anne ağlama bak öpüyorum seni diyo bana 😢