Servikal Kızlar ense kalınlığı 3.2 çıktı amniyon sentez verdim bugün ellerin kapalı dedi tam görmedim burun kemiği çok azmış
Mrvmrv-- Servikal benim yigenime de down sendromu teşhisi konulmuştu ama sapasağlam doğdu bol bol dua edin bazen anne karnında herşey normal gözüküp normal ilerleyip sağlıksız bebekler doğabiliyor bazende tam tersi bebeğin sağlık durumunda bazı şeyler teşhis edip sonrasında hiçbir sıkıntısı olmadan doğan bebekler görüyoruz o yüzden kendinizi strese sokmayın sizde bebiş de etkilenmesin
Aylin355 Servikal Korkmayın çok daha yüksek sonuçlarla sağlıklı bebiş doğuran bir sürü anne var hem kendiniz hem bebeğiniz stres oluyor güzel haberler alırsınız inşallah 🌺
Xname Burada okuduğum kadarıyla daha fazla ense kalınlığı çıkıp sonradan birşey çıkmayanlar var. Hiç strese girmeyin burun içinde ufak burunlu olabilir ailelerinizden birine çekebilir lütfen stres yapmayın İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Servikal İnşallah alırım olumlu sonuç cumaya kadar çıkacak dedi doktor ağlamaktan gözlerimde hal kalmadı şuan daha sakinim
Servikal İnşallah bu ramazanda allah hepimizin tüm hastaların duasını kabul eylesin şifa versin ya hayy hayat veren odur🙏