Sevvalllll42 Evafor ama mecbur kullanıyorum ben öncede lazere gidiyordum şimdi çoğalmasın diye jilet vuramıyorum vursam bile alerji yapıyo bana çok kötü
Emine_1218 Emine_1218 ben gilette venüs varya jel oynar başlıklı onlar iyi bence ama tabi bana iyi geliyor senin vücut tepkini bilemem
Evafor Sevvalllll42 bilemiyorum hepsi bir çeşit işte bende de kaşıntı oluyor her marka denedim zaten gebelikte hormon değişikliği olacağı için lazer den doğum sonrasına kadar eser kalmaz maalesef krem için de çok natürel olursa belki agdayi zaten kendimiz yapamıyoruz kuaför de ne kadar hijjen hepsi berbat doğuma kadar
Mervecimmmm Sevvalllll42 Bilemiyorum olur mu olmaz mı ama kimyasal sonuçta saç bile boyatmak ne kadar zararlı ise tüy dökücüyü sonuçta o bölgeye sürüyorsun gerisini düşünün. Kullanmayın bence doktorunuzla görüşün en iyisini o söyleyecektir
Bkmcnkr Eda6 ben 32 de gitmiştim. Suan 36. Haftadayım hala tek tük çıktı. Son bi 37. Haftanın sonlarına doğru giderim tamamdır. Gidemezsem de az bişey olunca onu da artık jiletle temizlerim diye düşündüm. Ama bence şimdilerde bi gidin. Hem erken gelirse temiz olursunuz hemde sonra tekrar gidecek olursanız çoğalmamış olduğu için son haftalarda canınız acımaz 5 dk da biter
Pnarvrl Emine_1218 36+1 ben de dusunuyorum kuafore gitmeyi hic istemesem de 🥲 jiletle ala ala kokleri kaldi icerde karardi agda lazim ikinci dogumum olacak ilki jiletle alip gittim bunu agda istiyorum cok utaniyorum zaten doktor bile olsa acmaya 😏😏 38. haftada giderim diyorum ama bakalim
Virgohome Bende Venüs jilet kullanıyorum ama artık göremiyorum ayna yardımında belimi ağrıtıyor hamam otu varmış onura denicem pis kokuyormuş ama denemekten zarar gelmez bilen varmı hamam otunu
Cerenuznglu Virgohome alerji yapabiliyor hamam otu ağır bir kimyasal bence o kokusunu hiç azımsamayın derim
1minik1anne Ben jilet yapıyordum sürekli daha sonra cesaretimi topladım ve agdaya gittim hala da gidiyorum,35 haftalığım çok korkuyorum hazilriksiz yakalanacam diye anlık bişi olursa muhtelemen jilet ile alırım hemen sanırım
Nepenthe Emine_1218 çok şükür ki hamilelikten önce 2 yıl kadar lazer epilasyona gittim 30. Haftadayım sadece bir kere ihtiyaç duydum ki zaten yok denecek kadar az korkmuştum hamilelik hormonlarından emeğim boşa çıkar tüyler tekrar çıkar diye ama çok şükür kılsız tüysüz bi hamilelik geçirdim şu ana kadar hamilelikten sonra devam edeceğim yine 3-5 ayda bir tabi
Tugbactnn Emine_1218 39. Haftadayım, hamilelikten önce evde lazer aletim vardı onunla alıyordum tek tük çıkıyordu. Şimdi maalesef diğer alternatiflerin daha zararlı düşündüğüm için jilet kullanıyorum.
Hilalttk16 Emine_1218 inşallah bende sizin gibi jiletle almak zorunda kalmıştım o haftalarda ama gerçekten jilet pişmanlık ağda mis 😅
Feyzaclk Emine_1218 eldivenle alıyordum ama eğilmek zorlaştığı için ağdaya başladım. Henüz bir kez gittim rahattı🤷🏻♀️
Urasbebegim Emine_1218 bnde sürekli kuaföre agdaya gidiyorum .ağrılı oluyor ama bittikten sonra iyiki yaptım diyosun.bnde agdaninda çok yan etkisi oluyo ama mecbur
qwertqwert Emine_1218 ben lazere gitmiştim ama kuzenimin eşi ağdaya gidiyor çokta acı hissetmediğini söylemişti
BEAUTY28 Emine_1218 25 haftadayim her ayda 1 defa kendim evde sir agda ike yapiyordum. Bu ay napicam bilmiuorum. Ama ilk gevelihimde bikinimi epilystor ile temizlerdim simdi yok epilytrm