MadameHappy34 Emine_1218 Hamilelikten önce evde lazer yapıyordum,ağda denedim canım gitti :)) mecbur jilet yapıyorum 34+5 önümü göremiyorum ayna ile hallediyorum bazen eşime soruyorum bak bir var mı bisey diye 😅😅
aysu_mir17 Emine_1218 canım ben 37+6 haftaligim 35 haftaya kadar hep agdaya gittim 2 haftadır kendimi eşime temizletiyorum özel bolgemi eldivenle diğer bölgelerimi de ağda yapıyor sağ olsun
TomrisHanim Emine_1218 epify Marka var tüy dökücü onu kullan özel bölgeye sürücü 8dk bekliyorsun temizliyor onu kullanıyorum memnunum öyle kıl çıkınca da ağrı falanda yapmıyor jilet ağrı yapıyor uzamaya başlayınca
Burnumageliyoduslkmsn MadameHappy34 benimki daha edepsizce sanırım djsjsjd bakma utanırım dökün bakayım varmı diyorum shsjshshshyeydh
Evafor O değilde jilet kaşıntı yapıyor aşırı hemde krem kullanmak yasak agdayi da mikrop kapma açısından bilemiyorum geriye de bişi kalmadi zaten 🤣
Emine_1218 Evafor gilette venüs varya iyi olabilir bende onu kullanıyorum şuan kreme gerek duymuyorum
gzl_2320 Evafor normal jiletler bende de yapıyordu gilette venüs aldım hiçbir şekilde kaşıntı, tüyler çıkarken rahatsız edici his falan yapmıyor bende. Hamilelikten önce ağda kullanırdım ağdayla alamadığım için jilete geçiş yaptım bende
TugSozTan TomrisHanim hamilelikte tüy dökücü krem kesinlikle önerilmiyor. İçerisinde kimyasallar sebebiyle doktorumun ilk yasakladığı şey di
Emine_1218 TomrisHanim hepimizin vücudu farklı tepki verebilir benim bişey olmuyor hatta çoğu jilettede bişey olmuyor markalı ya da markasız bende yeni başladım jilete aslında 3 aydır kullanıyorum sürekli olarak arada ağda yapıyorum ama arada yani
sumeyyeee_ Emine_1218 10 haftalığız ben genelde bikini bölgemi jiletle kalan kısımları ılık ağdayla alıyorum rahat oluyor☺️
aysu_mir17 TomrisHanim canım ilk defa yaptiracaksan pudra döksün önce hiç acımıyor ben kendimi bildim bileli ağda kullanıyorum şimdi tabi hamilelik hormonları sebebi ile biraz daha hassas olduğumuz için kesinlikle acımıyor diyemem
Emine_1218 Sevvalllll42 yasak mı bilmiyorum ama normalde de içinde kimyasallar olduğundan ben kullanmıyorum onun yerine jilet daha mantıklı geliyor
Emine_1218 Emine_1218 ben gilette venüs varya jel oynar başlıklı onlar iyi bence ama tabi bana iyi geliyor senin vücut tepkini bilemem
gayecam Emine_1218 37+5 teyim hep ağdaya gittim yine gittim 🌸 benim hamileliğimde acı eşiğim yükseldi düşmedi çok şükür 🙏