Beklenenim11 Merhaba kızlar bugün adetimin 16. Günü normal akıntım oldu ama akıntının içerisinde pembe kırmızı leke geldi kan gibi neden olabilir
Birhayalimvr Beklenenim11 canim yumurtlama kanamasi olabilir kasik ağrnda var mi bende de arada oluyor doktor yumurtlamadan dedi
Yncygt myangelson dün ve bugün gördüm ama birer kere falan minik nokta kadar dün değerlendirdim forum actim degerlendirdigim günleri yazdim 23 ünden bu yana 2 günde bir sizce ihtimali nedir?
myangelson Yncygt tutma ihtimali var tabi gerisi Rabbime kalmış 2 günde 1 normal şartlarda gebelik olabilir bir sıkıntı yoksa
Beklenenim11 Yncygt merhaba bende ilk kez böyle bir durum yaşadım o günleri değerlendirdim inşallah işe yarar
Yncygt myangelson sorun vardı gecen ay ameliyat oldum adet oldum ve başladim calişmaya 14 mart bat 21 gibi bitti 23 marttan bu yana değerlendirdim iki gündür birer kere pembe nokta gördüm akıntida
Beklenenim11 Birhayalimvr benim ilk kez başıma geldi 3 gün minicik minicik akıntıyla arada geldi o günleri değerlendirdik inşallah bu sefer olur