Hlycsr91 Merhaba arkadaşlar ben 9 haftalık hamileyim fakat kaşık kaşık pul biber iyiyorum 😢 bir zararı olurmu acaba fikirlerinizi merak ettim.
Ece111 Hlycsr91 bende kızıma hamileyken çok pul biber acı ve acılı şalgam suyu tüketirdim kızım reflü hastası olarak doğdu ben o yediklerime bağladım herşeyin aşırısı zararlı
Aylimmm Hlycsr91 benimde canım çok acı biber çekiyor neden ki sürekli off bir acı turşu olsaydı da yesem diyorum.
Hlycsr91 Uff tutamıyorum gerçekten neden böyle oldum bilmiyorum 😢😢 eskiden de acıyı biberi severdim ama bu aralar çok çok abarttım.
CeydaST Hlycsr91 ben doktoruma sorduğumda acı yiyebilir miyim diye yiyebilirsin demişti ama kimi bebeğin amniyon sıvısına da tat geçiyor diyor 🙈 abartmadan ye bence
mucizem___ Hlycsr91 miden bir yanmaya başlarsa naptım ben dersin arkadaşın ben acı delisi bir insandım fakat hamileken her yediğim de midem yandı o yangını anlatamam kimse vermesin Allah ama dikkat et
YLD_95 Hlycsr91 bende isot kasiklamistim midem şimdilerde yanmaya başladı asla el surmuyorum acıyı çok seviyorum ama midemde ejderha var sanki 🥲 o yüzden fazla yeme canım zararlı. Tuvalete çıkarken de seni rahatsız eder
Sakin Hlycsr91 ayy miden agrımıyor mu ben de cok severim ama midem ne yesem yanıyor yoksa ben de çok severim pul biber herseye de dokerim