zeynozey Kızlar selam bugün detaylım vardı 19+3. Yarımşar saat arayla 4 defa ulturasona girdim kızım sağ olsun asla yüzünü dönmedi😂😂 Kalbini ve yüzünü göremedi doktor 🥲🥲 23. Haftada tekrar detaylı bakalım dedi 😬 Bu bebişler neden böyleee 😅😅
Kubrakck57 zeynozey kızların hepsi aynı mı acaba:) 39+2 yiz. Bir tane renkli resmi var ında da suratının yarısı kapalı. Çocuğun neye benzediğini çıktığında görücez resmen 😄
Meryem_79 zeynozey maalesef benim kızda göstermiyor 31. Haftaya girdik daha göremedik eliyle yüzünü kapatmış
Hilalttk16 zeynozey ayy bende anlamıyorum hadi sizinki kız nazlı olabilir 😅😅ama benimki erkek ve aynı şeyi yapıyor 🙈😅 sürekli sırtını dönüyor elleriyle yüzünü kapatıyor 🙄🙄 bense onu görmek için can atiyorum 🥺🥴
busenaz68 Ben 31. Haftaya kadar asla göremedim hep sakladı. 33 olduk kontrolde bu seferde ayağıyla kapatmıştı yüzünü ayağının resmini aldık geldik😁😁
aliandalina Kubrakck57 35+4 deyiz bizde de aynı durumlar kızımın yüzünü tam göremedim hep eliyle kapatıyor yüzünü doğunca görücez artık kız 🤣
Meltemkarakaya 32 haftalık olduk bizde hiç bir şekilde yüzünü göstermedi benim kızımda sürekli arkaya dönük kollarıyla kapatmış yüzünü çok merak ediyorum renkli ultrasonumuz hiç yok
zeynozey Meltemkarakaya detaylı yaptırdınız mı? Sırtından kalbini gördü ama net görüntü değildi emin olamadı😆 Artık gelince görücez bu bebişleri🥲
zeynozey Meryem_79 Kubrakck57 Gmzavc-58 Meltemkarakaya Kızlar isim buldunuz mu? Neler koyacaksınız? Kız ismi seçmek gerçekten zormuş😅😅
Gmzavc-58 bende şu an 32. haftadayım hala düzgün göremedik kızımı hep uyuyor hep uyuyor 😂 doktora gitmeden her denileni yaptım ya sinirli sinirli bakıyor ya da koluyla yüzünü kapatıyor doğunca göreceğiz artık 🥰
aliandalina Kubrakck57 aşırı nazlı bu kızlar yaa 🤣 hiç sorma şimdiden böylelerse ilerdeki hâllerini düşünemiyorum 🤣
Kubrakck57 zeynozey Eşim Kuranda geçtiği için Nisa istedi. Bende hep Bir gün kızım olursa Duru koyucam diyordum. Bizde dedik Duru Nisa olsun :)
Gmzavc-58 zeynozey Miray olacak inşallah 🙏 buradan bir arkadaş miray erkek ismi falan dedi bana ama üzgünüm bir kere miray dedik başka bir şey yakıştıramıyorum 😂