Queen2 selam canım , 29+4 günlük doğum yapmış bir anne olarak sana yazmak istedim.
11 Eylül 2022 tarihinde acil bir şekilde doğuma alındım hem bebeğim hem ben hayatımızı zor kurtardık. Tam 58 güm sürdü yoğun bakım sürecimiz bebeğim 1200 gram doğdu. Sizin bebeğin erken doğma sebebi neydi bilmiyorum ama benim beneğim plesantadan ayrılmıştı ve benimde yüksek tansiyonum vardı hani gebelik zehirlenmesi geçirmiştim.
İlk bebeğimi görmeye gittiğim gün sadece hüngür hüngür ağlamıştım hemşireler gelip sakinleştirmişsiniz üzülme annesi vs düşün o kadar kötüydüm ki bebeğimin cenazesini bekliyordum sadece 😔 odama çıktığım da beni kendime getirmeleri saatler sürdü ameliyat sancılarım bir yana öte yandan doktorumuz süt sağmamı istemişti bir umut süt sağıyorum vs hayatımım en berbat zamanlarıydı 😔 o kadar minikti ki elleri dokundum kıprkırmızk derisi vardı böyle tuhaf bir şeydi bak benim evladım insan evladından korkar mı ? Ben korkmuştum hiç geçmeyecek , hiç büyümeyecek diyordum.. diğer küvezde mi bebeklere baktıkça benim de yavrum büyür mü böyle diyordum. Büyüdü çok şükür evime getirdim şimdi 6,5 aylık minik bir adam oldu. Bebeğim 25 gün entübe kaldı sonrasında da oksijen verildi doktorumun dediğine göre yaşama şansı %40 olan bir bebekti hatta direkt yüzüme her şeye hazırlıklı ol biz pek umutlu değiliz demişti. Bunları yazarken bile ağladım çünkü senin postunu okuyunca acını derinden hissettim yaşadığın her şeyi bende yaşadım. Yoğun bakım böyle bir süreç bir gün iyiye gidiyor derler ertesi gün hayatı tehlikesi bar derler sana düşen dua edip beklemek.. bol boş sütünü sağ yavruna pozitif enerjilerle yolla o seni hissediyor annesi 🤍 rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin dualarım seninle 🌸 uzun ve meşakkatli bir yol seni bekliyor.. yol uzun ama sonu güzel. İstediğin zaman yaz dertleşirim tecrübelerimi aktarırım. Sağlıkla kalın 🤍