Nazlii_i Kızlar 2 hafta sonra 38. Haftama giriyorum çatı muayenesi yapılacak nasıl olucak bilgisi olan varmı? Temiz gitmem gerekiyor alabildiğim kadar alıyorum şuanlık 😀😀 başka söylemek istediğiniz bişey varmı
Fadimegll321 Nazlii_i Cuma günü nstde sancım çıktı 37 haftalığız ebe açıklık var mı diye baktı aynı şeymiş sordum çatıda sorun yok dedi yeniden olmayayım diye 😂
hulyaakgn34- Hayır başka bi hazırlığa gerek yok canım rahat ol kasma kendini zaten 1 2 dk lık ufak bi kontrol abartılacak bişey değil
Nazlii_i hulyaakgn34- doktor 2 parmağını sokuyor diyorlar bu doğrumu öyle mi oluyor hiç bir bilgim yok çünkü
Haticee111 Nazlii_i evet çatala çıkıyorsun eldiven takip jel sürüyor parmağına açıklık varmı diye bakiyo bir dk lıl bişey
Haticee111 Fadimegll321 benim nst sancım çıktı 36 haftalıkti açıklığa baktı yok dedi serum bağladılar eve geldik iki gün sonra nişanım geldi onunla bir ilgisi var mıdır
Haticee111 hayalperest2310 çok bel ağrılarim var hastaneye gitmeli miyim peki 36+5 olcaz birkaç gün daha mi beklemeliyim
hayalperest2310 Haticee111 sancın başlayınca git canım benimde bugün başladı iki cm açılmam var doktor eve gönderdi sancın sıklaşırsa gel dedi beklemedeyim bende
hayalperest2310 mucizem___ hiç korkulacak birşey degil canım İnan kasma kendini ikidir oluyorum İnan ilişkide daha çok zorlanıyorum hissetmedim bile
Haticee111 mucizem___ ilişkiye girerken ilk nasıl bir batma hissi oluyo ya o da öyle işte kendini sıkma kasma rahat bırak biraz içeriye giriyo işte ama çok acımıyor
Zeyzey13 Haticee111 sancı regl ağrısı gibi önden başlıyor. Yavaş yavaş bele vurmaya başlıyor. En son zamanında da sanki büyük tuvaletini yapacakmışsın gibi çılgın bir ıkınma hissi geliyor. Zaten orası en son kısmı ☺️ çatı muayenesinde de iki parmağını sokup içeride açmaya çalışıyor işte ne kadar açarsa o kadar açıklığın var demektir.
hayalperest2310 Haticee111 adet sancısı gibi canım bele vuruyor açılmayı da doktorum baktı alttan çatala çıkıyon canım kendin anlayamazsın