ZEHRASARKAYA 31+5 haftalık hamileyim ve tuvalete pek fazla çıkamıyorum şu aralar bugün çıktım ve zorlandım makat bölgesinden kan geldi bu durumu yaşayan var mı ?
1Mavimavi ZEHRASARKAYA kırmızı kantoron sürün hafif içine doğru her tuvalete girmenizde makat çatlağı falan olursa hızlı tedavi ediyor geçmiş olsun
hulyaakgn34- Basur oluşabilir ve ağrılı acılı olur yediklerinize dikkat edin lifli gıdalar tüketmeye çalışın ilerlerse normal doğum düşünürseniz eğer sonrasında daha sıkıntılı olur lavaboya çıktıgınızda zorlanmamak için o bölgeye vazelin kullanın iyi gelecektir
1Mavimavi 1melekannesiii yani şöyle benim kabızlıkdan çatlama noktasına gidip acımalarım başlamışdı Daha önce bunu kullandığımda hemen etki etmişdi Ama hamile olunca doktoruma sormuşdum Herhangi bir sakınca yok dediği için kullanmışdım Oğlum pişik olduğundada popişinede kullanıyordum hemen geçiriyordu İsterseniz doktorunuza danışın ama az miktarda kullanıldığı için bişey olmuyacağını düşünüyorum
1Mavimavi ZEHRASARKAYA hafif kanama olur birde tuvaletinizi yaparken böyle sanki cam kırığı gibi afedersiniz batmalar hissedersiniz
ZEHRASARKAYA 1Mavimavi ilk defa bugün kanama gördüm tuvaletimi yaparken çok zorlandım az önce tekrar denedim yine zorlandım ıkınmakta istemiyorum bir şey olur diye 🤦🏻♀️