Umutlubirkadin Adete eğer 30 günde bir olacaksam 5 gün var ( düzensiz adet görüyorum bazen 29 bazen 28 bazen 30) yumurtalama gunu 10. Gün
Zeynepozcan Umutlubirkadin kaset test bu kadar erken göstermeyebilir ama erken gebelik testi daha doğru olur yine de korunmasız ilişkiden en az 14 gün sonra net çıkabilir
Aslii35 Umutlubirkadin Benimde yumurtlama 16sı senin gibi bugün test yaptım bir erken bir de normal bu şekilde çıktı ama canını sıkma henüz daha erken bazen geçte döllenebiliyor umarım pozitif görürsün 🙏🏻❤️❤️
Umutlubirkadin Zeynepozcan güneşe doğru tuttuğunda cok cok silik bir çizgi var gibi ama burda belli olmuyor ya da gözlerim bana oyun oynuyor
Umutlubirkadin Zeynepozcan bilmiyorum canım hayırlısı artık 😞😞😞 bu ay ilk defa ovulasyon takibi yapmıştım belki bir umut diye aldım ama maalesef olmadı bu ayda
Umutlubirkadin SevimliHayalet İnsallah canım çok teşekkür ederim kendimi tükenmiş hissediyorum 😞😞😞 rabbim ne zaman nasip edecek insallah bu ay eder 😞😞😞😞😞😞💛🙏🙏🙏🙏🙏🙏
minikmucizeemaak Umutlubirkadin canım ben göremedim tez zamanda güzel haberler almak nasip olsun inşAllah